babayla kavga etmek

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
babayla kavga etmek

* Sebepli veya sebepsiz can sıkıcı bir durumdur.

* Erkek evlatlar için daha kötü bir hal alır.

* Kırgınlık çok uzun sürmez sonuçta değeri çok büyüktür.

- Babama sadece Anneme ettiği Birlaf Yüzünden sesimi yükselttim ve kapıyı çarpmıştım.
Babayla kavga edilirmi hiç,sarılıp öpülür baba:o

kavga etmem tavır çok koyarım oda aylarca sürer

Üzücü , kırıcı bir durumdur..

Bazen de babam olsa da kavga etsek dediğiniz durumdur ..

Aşırı derecede pişmanlık yaratır bünyede

ben babamla hiç kavga etmedim .

arada tartışırız ama dayanamayız birbirimize (:

Kavga etmek, tavır yapmak, sesini yükseltmek veya kapıyı çarpıp gitmek gibi eylemler kişinin büyüdüğünü zannettiğinin göstergesidir. Kendisini babasının yerine koymaz asilik yaparak bir şeylerin üstesinden gelebileceğini zanneder. Kuş kadar beyniyle çok bilmişlik yaparlar. Halbuki babası olmadan bir boku beceremeyeceğini bilmez.

Cok uzun zamandir Hiç etmiyoruz canım Babam.
Edemem de zaten eski den çok diklenirdim hastalığını öğrendiğim den beri bi kez bile olumsuz cümle çıkmadı agzimdan iyi ki var isterse her gün fircalasin.

Pişman oluyor insan

O an içinde bulunduğum mekanı terk etmem gerekir .. Zira iki yumurta tokuşmak üzeredir ve evlat olanı haklıda olsa bu tokuşmadan kaçmakla yükümlüdür ..

hersey lay lay lom da olmaz Anne baba bile Olsa.
sonucta artik yas alip kendi hayatimizi kurmak icin bazi kararlar aliyoruz. Bazi seyleri ne kadar dogru dediklerini bilsede insan, yasayip tatmasi lazim. Anne babada kendi gencliklerini goz onunde bulundurup anlayisli tavir sergilemeleri lazim.
en son gecen ay Is tercihim icin kavga etmistik.
hakli bile Olsa insanin icini cok acitir sebebsiz keyifsizliklere neden olur, ama insan hicte utanmaz ozur dilemeye babaya karsi, Oda buyukluk yapip basar yavrusunu bagrina.

olmali ufak tefek kavgalar ki , aradaki bag guclu olsun. Taraflarin birbirinin kararlarina saygisi olsun.
(ama saygi cercevesinde olmali kavgalarda)

Hic tartiştigimizi kavga ettigimiz hatırlamamam birbirimize kızarız cogu zaman ama susarız

Bir kez olsun kavga etmişliğimiz yok, birbirimize çekmişiz..

bunun çözümünü buldum arkadaşlar.

tartışırken babanıza 'ben söylediklerinize katılmıyorum' deyin, acaba hangisi katılmıyo lan diye şöyle bi duraksıyo. sonra ortam yumuşuyo.

Babam önce bi pöykürür neye kızdığını anlamam sonra haa şunu yapmıştım derim.://

çocuğun babaya karşı gelebilecek kadar çok serbest büyütüldüğünü gösterir
babanın gururuyla oynanmıştır, halbu ki hiç bir anne ve baba onların gururuyla oynanması için çocuk yapıp büyütmez, çocuklarıyla gurur duymak için büyütür.

Tartışırım arada ama kavga boyutuna gelmedik hiç ,gelmeyizde o benim
en değerlimdir .. :)

Geri