babaya küfür etmek

Konu sahibi son olarak 2614 gün önce görüldü
Allah korusun.
Gölgesi bile yeter.

Dolaylı olarak kendinize küfretmektir. Örneğin en basitinden salak desen salağın evladısın, aptal desen aptalın evladı :D aklı olan kendine küfreder mi

Ilerde katalanabilicekse yapsin

Tabiki karaktersizlik

Genelde küfürü hak eden babanın yetiştirdiği evlat tipine ait cümledir. Örneğin; Küfür et amcana bırak erkek adamdır eder dedikten 10 15 sene sonra aynı küfürün kendine döndüğünün işaretidir.

Anne ve Babaya öf bile denilmezken küfür etmeye kadar gidiyor iş.

Seni doğuracağıma taş doğursaydım dedirtecek cinsten evlattır, olmasındır.

Baba kavramını pek bilen biri değilim, genelde boşluğa demişliğim vardır. Bir baba oğul ilişkisinin yada sohbetinin tadı nasıldır bunu da bilmem mesela. Ama bir baba ve oğlunun birbirinden ne kadar zıt karakterde olduklarının en iyi örnekleriyizdir. Hayatta kimseye olmadığım kadar kırgınımdır kendisine baba sıfatının altındaki doluluğu bilmem ama baba tarafından yaşatılan sağlam kırıklıkların yerini hiç bir şeyle dolduramadığım doğrudur. Her ne olursa olsun ona karşı ağzımdan en ufak bir küfür vb çıkmamıştır ağzımdan, babasını örnek alan bir adam olsaydım belki çıkardı, babasından büyük dersler alan bir adam olduğm için asla çıkmadı. Bu bile belkide ona minnettar olmama sebeptir. Babasının değil de anasının oğlu olmakta bunu gereltirir bence; yerinde şen ola dursun.

Babama küfretmeyi bıraktım ve artık iyi anlaşıyoruz.

mutlu-aile-tablosu_org_M5BCJ8G0_1080x1080.jpg

Bu kadar olmasa da iyi yani...​

vaayys saadete bak. öp ellerinden moruk. benimki toprak olalı 11 sene oldu. salı günü ölüm yıldönümü ve yine kurt adama dönüşüp, forumun altını üstüne getireceğim. hepinize atar yapacuum.

artık sadece kendisine laf sokuyoruz.
yormuyoruz kendimizi.
günaha girmeye gerek yok

Babaya göre değişir bazıları var düşmandan beter

o değil de geçen bir yerde eğlenmek için çocuklarını arabaya kitleyip giden bir kadın vardı anne olamaz çünkü ona iyi bir küfür etmiştim

Gün gelecek cocuklar atalarinin efendisi olacak.

Ozlu soz bilmedigim icin bise yazamiyom

Geri