Babasının oğlu!

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Geçen yıllarda yine aynen bu bölüm altında kadim dostum şeklinde bir başlık açıp aşağıda resmini paylaştığım zatî muhterem’in babasını paylaşmıştım. Bir yıl aradan sonra yani babası gittikten sonra yeni kadim dostum..
Resimlerin çoğu bilgisayarla çünkü zamane kedileri de Teknolojiye neredeyse ayak uyduruyor..

5agQ4z.jpg

0R1B8Z.jpg

Sıkı bir Kıvanç Tatlıtuğ hayranıyızdır. Her perşembe çarpışma dizisinin kaçırmayız.

JZalXJ.jpg

Hayranı olduğumuz çizgi film yıldızları da vardı tabii ki..

Ov0Lk4.jpg

Beni en çok şaşırtan şey ise Gelişigüzel kameranın açılıp Ve nasıl bir hikmetse telefonla oynarken kendi kendini çekmiş olması..

4jPMDA.jpg

Göremiyoruz.

Ne güzel de çekmiş kendini, maşallah (:

Herkesin yüklediği gibi hızlıresime yükledim. Geçenlerde bir mesajda denk geldim. Yurtdışındakiler hızlı resime yüklenen resimleri göremiyormuş acaba yurtdışında olduğun için mi göremiyor olabilirsin şaşırdım şimdi Süreyya :s

Başlıktan başka bir şey beklemiştim. Neye niyet, neye kısmet.

bu ne güzellik ama ya
pozlar, yatış başlı başına sanat bu kedi...
adı nedir lawyer bey?

Çok asil duruyor,
Surata bak,hakkaten bune güzellik ya.

Kendiside kıvaça benziyı adını behlül koysan yeridir :D

Benim oğlum Leo’ya benziyor. Leo’nun mavişi bu mavişşşş :msm:
Leo’nun iqizi mi acaba iqiz? Bardak

Benden sonra forumdaki 2.yakışıklı erkek olması muht.

Asil 1 güzellik. Büyük dedeleri Yunan mı acaba?

bu ne güzellik ama ya
pozlar, yatış başlı başına sanat bu kedi...
adı nedir lawyer bey?
Teşekkür ederim, Cüsse olarak biraz büyük tezat olsun diye minik diye çağırıyorum :)

maşallah kardeşim allah bağışlasın
Sağolasın :))

Çok asil duruyor,
Surata bak,hakkaten bune güzellik ya.
Teşekkür ederim, o güzelliğinin ardında yaramazlıklarında saklı çile var :)

Kendiside kıvaça benziyı adını behlül koysan yeridir :D
Hiç fena fikir değil :p

Benden sonra forumdaki 2.yakışıklı erkek olması muht.

Asil 1 güzellik. Büyük dedeleri Yunan mı acaba?
ahahaha e-devlette soyağacı var mı acaba diye şüphe düşürdün içime :)

Hayvanlar resmen mutluluk kaynağı, pek sevimliymiş oğlunuz :d

Babasinin tosunu xd
Ben olsam suratini emoji (tercihen kalp) ile gizlerdim, bu forumda bir masallahi bile cok gorecek kem gozlu sayisi asiri fazla cunku...... allah bagislasin .p

Hayvanlar resmen mutluluk kaynağı, pek sevimliymiş oğlunuz :d
Normalde evde 2 adet kanaryam vardı ancak inan kedinin verdiği meşakkat ile birlikte gelen tebessümü vermiyordu. Bunun gibi yaramazlıkta had safhada bir kedi ise bazen çileden çıkıyorsun :)

Babasinin tosunu xd
Ben olsam suratini emoji (tercihen kalp) ile gizlerdim, bu forumda bir masallahi bile cok gorecek kem gozlu sayisi asiri fazla cunku...... allah bagislasin .p
Forumdan çok fazla kimse ile ikili diyalog yaşamadığım için muhabbetlerdeki içeriği bilmiyorum. Ancak sen böyle diyorsan vardır bir bildiğin miniğe bir şey olursa delilleri sen yardımıyla toplarız :p

Geri