Babasına ”Bu evi kerhane gibi kullanırım sana ne” diyen kız

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Universite 1 de her gencimizin karşılaşmak istediği kız kişisi.
Kral hareket.

Ahir zaman ne zorsun yazık adama baskı uygulasa şiddet uygulasa taciz ediyor diye şikayet eder kadının beyanı esastır uğraş dur

az önce bir arkadasım ben kaynana olursam cocuguma ailesine hic karısmam demişti
ben de demiştim ki kuşak değişiyor mecburen karısıyorsun karısmadıgını zannederken bile karısıyor olacaksın
cunku şımarık bir nesil geliyor

Çok üzüldüm videoyu izlerken, Rabbim hiç bi babayı o duruma düşürmesin besle büyüt işittiği laflara bak.

Yaptığı yanlış da olsa genç bir kızın bu şekilde deşifre edilmesi doğru değil ayrıca böyle bir video çekip yayınlamanın mantığı nedir?

Çocuklar, gençler hata yapabilir ve ailenin görevi de o yanlışı fark ettirmektir ancak bu şekilde toplum önünde küçük düşürmeye çalışarak olmaz.

Videoya alıp sosyal medyada dağıtmakla başınız göğe mi erdi? Aklı başında yetişkin biri böyle davranamaz.

kız, bu video yayıldıktan sonra evden kaçmış...... ailesi didem arslana çıkmıştı, ankarada buldular...... zaten videoyu ilk izlediğimde arkasında başka şeyler vardır demiştim...... 16 yaşındaki kuzen, kızı pavyona götürüp içkisini ilaçlıyormuş, hatta bir hamilelik olayı da geçti programda...... kızını dövmeyen dizini döver sözünü, çocuğunu dövmeyen dizini döver olarak genelleyip güncellemek lazım...... okul, eğitim falan hikaye...... bu yeni nesli dayaktan başka bir şeyle eğitemezsin.....

kız, bu video yayıldıktan sonra evden kaçmış...... ailesi didem arslana çıkmıştı, ankarada buldular...... zaten videoyu ilk izlediğimde arkasında başka şeyler vardır demiştim...... 16 yaşındaki kuzen, kızı pavyona götürüp içkisini ilaçlıyormuş, hatta bir hamilelik olayı da geçti programda...... kızını dövmeyen dizini döver sözünü, çocuğunu dövmeyen dizini döver olarak genelleyip güncellemek lazım...... okul, eğitim falan hikaye...... bu yeni nesli dayaktan başka bir şeyle eğitemezsin.....
FORUMUMUZUN bu konularda bilgi kaynağı....

Geri