Babası namaz kılarken sırtına çıkan çoçuk

• Kullanıcı Eru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Medya ve İçerik
Konu sahibi son olarak 59 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[YOUTUBE]bvKegsYL1EM[/YOUTUBE]

Son dönemlerde bilmem kaçıncı namaz kılan babasının sırtına çıkan çocuk videosu oldu bu ..
Her işte olduğu gibi bunda da pokunu çıkartmayı başardık ..

- Hanım bak bak al sen şu kamerayı şimdi ..
- Ne yapacam bey kamerayla ?
- Bak ben namaza durunca bizim yaramazı üstüme yolla o sırtıma çıkınca videomuzu çek sosyal medyada paylaşacam herkes bizi beğenecek ..
- Ama bey neden böyle bir şey yapıyorsun ki ?!

Böyle bir durum olduğunda çocuğa hiç kızmadan namaza devam etmek gerekirmiş, peygamberimiz de namaz kılarken torunları hep onunla oynarmış çünkü. Bizde küçükken ninelerimizin kucağına oturuyorduk hatırlıyorum:)

Bunu videoya alandan habersiz namazına devam edenlerde art niyet arayan zihniyetler anca boş konuşurlar. Bilginize... Benim de yeğenim babamla buna benzer oynardı ve babam asla namazını bozmazdı ve o zamanlar videolu telefon yoktu. Durdurmaya çalıştığımızda ağlardı. Nedense namaza duranlarla oynamaktan zevk alırdı. Şu an üniv okuyor :T:

camide bey amcanın altından tabureyi çeken çocuktan sonrası samimi gelmiyo bana. :D

Gecen banada kardesim yapti ben niye cektirmedim tüh :(((((

:cat:

Ne güzel şeyler . ama art niyet aramak lazım dimi. İnsanın fikri neyse zikri de o olurmuş derler.

Namaz kulun ALLAH'ın huzuruna çıktığı en ama en önemli dini ritüeldir ve dini İslamın olmazsa olmazıdır ..

Bu videoda ki eleman belki habersiz olabilir ama videoyu çeken kimse orada o çocuğa güzelce müdahele edip uzaklaştırmalıydı .. Bunu yapmadığı gibi bir de marifetmiş gibi sosyal medyada paylaşmışlar ..

Bu şekilde yığınla video etrafta dolaşıyor son zamanlarda .. Çok merak ediyorum bu tipler patronlarının karşısına çıksalar ve o arada çocukları bunların tepelerine çıksa bu yapmacık tepkiyi gösterebilirlermiydi yoksa onları alalacele uzaklaştırırlarmıydı ..!

ALLAH'ın huzuruna çıkıyorsunuz ALLAH'ın .. Bunu idrak edemeden kıyama,rükuya,secdeye giden bir bedeni ne amaçla yayınlarsınız bilmem ..

Efendimizin de torunları tarafından namaz esnasında rahatsız edildiğini ama onun bundan rahatsız olmadığını anlatırlar .. İYİ DE O BİR PEYGAMBER ONUN HUŞU İÇİNDE ALLAH'IN HUZURUNA ÇIKMASINDA BİR SIKINTISI YOK ama bizlerin azami konsantre olması gerekirken işin eğlencesinde GÖSTERİŞİNDEYİZ ..

Daha bunu idrak edemeyenlerin BENİM NİYETİMİ SORGULAMALARINA DA tebessüm ettim geçtim ..

Bir daha izleyince dikkat ettim de kamera sabit duruyor büyük ihtimalle çeken biri yok .. Namaza duran eleman kamerayı kendi sabitlemiş olmalı .. Aklıma Maun suresi geldi :) ONLAR NAMAZLARINI GÖSTERİŞ İÇİN KILARLAR ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri