Babanızın tuttuğu takımı mı tutuyorsunuz?

Konu sahibi son olarak 980 gün önce görüldü
Babam benim tuttuğum takımı tutar.

herkesin tuttuğu takım kendine özel

töbe töbe nasıl sorular bunlar canım, çoluk çocuğun yanında ayıp olmuyor mu takım tutmak falan

Bir tek tuttuğumuz takımlarda fikirlerimiz uyuşuyor zaten, gece gece uykumdan uyandırıp al lan, yeni sezon forması diye formayı ranzaya atıp gitmesi onun sevgi gösterisi de bu şekilde.

Babam takım tutmaz ki, bir gün Galatasaray bir gün Fenerbahçe kafasına göre takılır.

Babam Trabzonspor, ben Fenerbahçe.
Diyeceklerim bu kadar xd

evet babamla birkaç tane ortak noktamız var. matematiğe ikimizin de kafası iyi basıyor, ikimiz de galatasaraylıyız, ikimiz de annemi severiz evet bu kadar galiba shhsjdk

Bir gün sokakta top oynarken; Babam işten erken gelmiş ve "Bir yere kaybolma." diyerek, eve gitmişti. Ben de arkadaşlarımla mahalle parkına gitmiştim. Parkta basketbol sahası ve potaların altında mini kaleler vardı. Orada top oynardık. Yorulup eve gittiğimde, Babam evde yoktu. Meğer beni Galatasaray'ın maçına götürecekmiş. Beni bulamayınca da amcamın oğlunu götürmüş. Hagi'yi canlı izleme şansını kaçırmıştım o dönem. Tabi Baba yaşarken %60 olan imkan, vefat ettiğinde %2'lere düşüyor. Sonrasında da Hagi'yi canlı izleyemedim malesef. Aklıma geldikçe üzülürüm. Güzel Baba'ydı ve güzel bir Galatasaray'lıydı. :e4:

Ananemin takimi, kendisi erken yasta dedemi kaybettigi icin hem dedelik hem ananelik yapmistir bize.
Pek muteber bir hanim kisiydi tercihlerine itibar ederim.

Takım tutmuyorum, çocukken mahallede top ile oynanan oyunların hepsinde beceriksizdim, bir türlü sevemedim.

Tabi canım.
Daha küçüklükten aşılanır bizde.
Yani bende oğlumun yada kızımın ilk aşılarıdan önce Galatasaray sevdasını aşılayacağım.

Ya oğlum kızım dedim, :hh:
Tam iki çocuklu aile babası olmaya hazırım.
3-4 seneye evleneyim ben. :D

Babam Atletico Madridi tutardı. Bense Fenerbahçeliyim.

Geri