Babanız öyle sert bir adamdı ki ;

Konu sahibi son olarak 586 gün önce görüldü

Babanız öyle sert bir adamdı ki, onun yüzünden çocukluk ve gençlik yıllarınız hatırlamak istemeyeceğ

• O bunu haketmişti.Şimdi oturup neden yalnız olduğunu düşünsün

Kullanılan: 0 0.0%
  • Yaptıklarının hesabını sorma günü geldi sonunda

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    2
Babanız öyle sert bir adamdı ki, onun yüzünden çocukluk ve gençlik yıllarınız hatırlamak istemeyeceğiniz kötü anılarla doldu.

Babam benim birtanemmm hiç öyle geçmedi çocukluğum gençliğim ;d işe başlayana kadar hatta başladıktan bir süre sonra daha enbüyük maddi manevi destekcimdi hala da öyle Allah başımızdan eksik etmesin iyiki var <3

benimki bana yetiyo zaten bi de intikamla mı uğraşcam, babam olsa uğraşmam öle şeylerle :honk:

yaşasaydı 1000 yaşında olurdu herhalde.

gençlik yıllarımda anısı yok, çocukluk yıllarımdan da tek tük şeyler kalmış, olmasa da olurmuş diyebileceğim anılar.

Benim babam benden güler yüzlü. Büyümüyor ergen :)

Babam beni çok severdi abime haşlık verir bana bin kat fazlasını verirdi :)
Zaafıydım babamın.)

sokakta oynadigim arkadaslarim bizim eve gelmek istemezdi korktuklari icin. eski fotograflara baktikca anlayabiliyorum gerce. cok asabi ve tehlikeli gorunuyodu :d ben tabi kendi babami biliyorum, ama disardan farkli gorunuyordu. bilmiyorlar tabi adamin her sabah sacimizi tarayip, yemegimizi yapip, bizi yedirip icirdigini. anne gibi bir babaydi :p

akşamdan koslaya yatırırdık yumuşaması için

şunu yüzüne yapsam kolumu falan kırar herhalde.

Babamla verimli sohbetlerimizden bir bölüm.

kdCA9x.jpg

Babam peşimden maşa fırlatmış adam
Ama hak etmişimdir….

Babam dünyanın en merhametli insanı.Eger zamanında bana kızdıysa bunu cidden hak etmişimdir.
Vicdanı, merhameti,ne olursa olsun inasanı yarı yolda bırakmamayı ondan öğrendim.
Farklı yönlerimiz elbette çok.Yine de ne olursa olsun o bizim atamızdır :)

Ben varken babamın yalnız kalması mümkün değil, hayatta ben en çok babamı sevdim.

O varken de ben yalnız kalmam, Allah'ın gölgesi gibidir.

Kafam bazan güzel olur, şiir atarım babama, veya bir söz, veya bir şarkı, veya bu;

Geri