Babanız eşinizin yanında size bağırsa ne yaparsınız?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti

Babanız eşinizin yanında size bağırsa ne yaparsınız?​

Bu sorudansa daha çok eşiniz, anne babanızın yanında size bağırsa ne yaparsınız daha önemli benim için...

Ben susarım. Vardır mutlaka kendince bir nedeni. Susmazsam freni bulamam çünkü.

Eşim olmasa bile
Bağırsa çok üzülürdüm ya

Yapmamalı elbette eşimin yanında kötü hissederim ki yapmaz babam çocuğunu elin oğluna karşı küçümsemez

unutmayın ki siz ve aileniz kendinize nasıl bir değer biçerseniz , eşiniz ve ailesi de size o değeri verir

tabi bu konu erkekler için biraz farklı olabilir bilemiyorum

babam yaslandi. hep bagirarak konusuyor zaten. neyse buyuk ihtimalle esime donerek ''babamla ilgilen'' bakisi atardim. birlikte guzelce vakit gecirsinler, sohbet etsinler. ben de kendi keyifime bakardim. ne kadar cok ''fok yu'' diyip, odadan cikarken arkamdan sertce kapiyi carpmak gelse de icimden, yapmazdim tabi :d

Kimse bir sey yapamaz o saatten sonra jabahshgsggsgs

Baba da olsa nerede nasıl davranması gerektiğini bilmeli. Karşısında küçük çocuk yok. Yalnızken bağırırsa ben de bağırarak cevap veririm. Eşimin yanında bağırırsa da cevap vermeden eşimi de alır, o ortamdan ayrılırım.
Not: Bekâra kolay tabii. Evlilerden dinlemek gerek.

Eşim de ailenin bir bireyidir. O yüzden babamdır bağırabilir, kızabilir ve küsebilir. Bunu anormalleştirmeye gerek yok. :)

Babamın anneme dahi bağırdığını görmedim ki bugüne kadar bana eşimin yanında bağırsın.

Olmaz ama oldu diyelim ki öyle bir şey Lawyer’ın yazdığı gibi olur muhtemelen.

Eşim yok. Artık babam da yok.
Fakat farz ediyorum ki her ikisi de var. Olmaz ya, babam da bağırdı eşimin yanında bana. Anında muhabbeti keser uzaklaşırım oradan. Daha sonra sakinleşince, bir konuşurum. Baktım almıyor kafası, kavga ederim.

• Beğen
Tepkiler: ne
Ailen yaparsa herkes yapar

Kelime-i şahadet getiririm. Ölmüş adam lan estağfurullah estağfurullah

• Kahkaha
Tepkiler: W
Anne ve baba, kaç yaşına gelirse gelsin bazen evladına kızabiliyor bu kültürde.
Babam eşimin yanında beni küçük düşürecek rencide edecek birisi değil.
Oldu ki babam bağırdıysa muhakkak haklıdır.
Anne ve babayı kırmamak lazım.
Anne-baba rızası almayan cennete zor girer.

Babamın sesinin yükseldiğini hatırlamam pek. Babam şükürler olsun ki öfke kontrolü olan bir insandır. Hal böyleyken bu pek gerçekleşmesi olası bir şey değil. Zaten kalbi çok fiyakalı bir insandır, beni eşimin yanında asla rencide etmez.
Öfke değil ama şöyle bir örnek vereyim kdjd Kürk bir yeleğim var, İzmir’e gittiğimizde bakışından anladım, hiç beğenmedi:D Neyse bir ara eşim içeri gitti, bizimki fırsat bu fırsat hemen dedi ki “o üzerindeki hiç güzel değil” kfjfjd Bence çok güzeldi aldırmadım ama yalnız kalmak için fırsat kollaması bile komiğime gitti:d Ha kocamın yanında söyleseydi de bu rencide olunacak bir şey değildi ama babam kızlarını nazlamayı sever:d

söz konusu kürküm:d

IMG_9380.jpeg

Ben babamın kızıyım , tepkilerimi benden daha iyi bilir aynısını yaparım.
Ama bir sinir patlaması yaşayabilir insanlar bu normal uzatmadığı sürece o ana özel idare ederim.

Geri