Babamla kebapçı anımız :))

Konu sahibi son olarak 907 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün liseden bir arkadaş ile bulaşacaktım, işi çıktı iptal oldu..Annemde dedemlere gittiğinden eve geçemeyecektim, babamı aradım ne zaman gelirsin diye o da "13,30 da gelirim ama istersen kebapçıya gidelim" dedi. Çocukluğumdan beri kebapına hayran olduğum yer var oraya gittik işte. Babam dedi lavaboya gideyim, bende gittim onunla. Babam elini yıkamak için girdi bende malum tuvalet için :D O ara telefon çalıyor biliyorum babamın telefonu işte..Sonra dışarı çıkınca babam anlattı. "Lavaboda elimi yıkarken bi yandan da aynaya bakıyordum o ara telefon çaldı baktım annen arıyor..Yanımdakini de sen sandım aha anan arıyor dedim bi baktım sen değilsin.Gençte biri çocuk tip tip bakıyor, oğlum sandım seni diyip çıktım diyor :D Lan biri bana aha anan arıyor dese ne hale düşerdim bi de tanımadık biri tuvallette :D :D

akjhfşasdgkais
sabahtan beri ilk kez sırıttım :d
çocuğun suratını düşünemiyorum :D

:DDD cok mahcup olmustur babaniz. Ben de carsida arkadasimla gezerken yanlislikla o sanip baskasinin koluna girmistim :D cok berbat bi duygu .)

Mandıra Filozofu İstanbul filmindeki bir sahne gözümde canlandı :D

:DDD cok mahcup olmustur babaniz. Ben de carsida arkadasimla gezerken yanlislikla o sanip baskasinin koluna girmistim :D cok berbat bi duygu .)
Bunu bende yapmstm

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kebaplar güzel miydi bari ?? :)

Ben de babamın elinden tutarak yürüdüğüm zamanlarda bir gün babamdan hızlı yürüyerek ileri doğru gittim. Sonra babam bana yetişti, hiç ona bakmadan elini tuttum. Bi baktım el baba eli değil. Suratına baktım, garip garip bakıyor. Aaa sen benim babam değilsin deyip bıraktım elini. Babam da geriden izliyor olayı. Yanıma geldi dedi ki oğlum bak babaları karıştırma dikkat et. Tamam baba dedim :)))

Ben de babamın elinden tutarak yürüdüğüm zamanlarda bir gün babamdan hızlı yürüyerek ileri doğru gittim. Sonra babam bana yetişti, hiç ona bakmadan elini tuttum. Bi baktım el baba eli değil. Suratına baktım, garip garip bakıyor. Aaa sen benim babam değilsin deyip bıraktım elini. Babam da geriden izliyor olayı. Yanıma geldi dedi ki oğlum bak babaları karıştırma dikkat et. Tamam baba dedim :)))
ahaha o da güzelmiş :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri