Babam'a

Konu sahibi son olarak 2430 gün önce görüldü
Başınız sağ olsun, Allah rahmet eylesin..

Başın sağolsun Allah sabır versin dayanma gücü versin

Allah rahmetini, esirgemesin, mekanı cennet olsun, sabırlar dilerim değerli kardeşim.
Ben de 24 Aralıkta arkadaşımı ve 27 Aralıkta halamı kaybettim, çok zordur bilirim.

Başın sağ olsun..Rabbim ailene ve sana sabır versin..

Rabbim mekanını cennet eylesin..
Çok zor bir durumdur eminim.
Acını anlayabiliyorum...Burada anlayamayan çok kişi dolu.
Dediğin gibi keşke babalar ve anneler ölümsüz olsa..

Rabbim sabır versin.

Sende kör olanlardansın sanırım :( hani Cemal Süreya'nın dediği gibi
Sizin hiç babanız öldü mü?
Benim bir kere öldü kör oldum
Teselli için hiç bir kelime yetmiyor maalesef.Babasını yakın zamanda kaybetmiş biri olarak sizi çok iyi anlıyorum. :( :(

Allah rahmet eylesin.Sizlere de sabır versin.O acıyı iyi bilirim.

Çok özledim hala içimde kıyametler kopuyor bu acı hiç bitmeyecek biliyorum antidepresanlarla ayakta duruyorum hiç bu kadar sarsılacağımı bilmezdim seni çok seviyorum

ölüm kalanlar içindir
bence yaşa

Serenity, ne kadar çabuk geçiyor zaman. Buraya babanın vefatını ilk yazdığın günü hatırlıyorum.
Yakın zamanlarda çok çok sevdiğim birini kaybetmiş biri olarak tekrar tekrar başın sağ olsun diyorum.
Özlem baki ama yokluğuna alışıyor insan. Ya da külleniyor belki hüznü. Bilmiyorum tam nasıl tarif edilir.

Allah rahmet eylesin tekrardan babacığına.
Güzellikleri yazacağın bir sürü mutlu günün olsun arkadaşım.

Serenity

Serenity, ne kadar çabuk geçiyor zaman. Buraya babanın vefatını ilk yazdığın günü hatırlıyorum.
Yakın zamanlarda çok çok sevdiğim birini kaybetmiş biri olarak tekrar tekrar başın sağ olsun diyorum.
Özlem baki ama yokluğuna alışıyor insan. Ya da külleniyor belki hüznü. Bilmiyorum tam nasıl tarif edilir.

Allah rahmet eylesin tekrardan babacığına.
Güzellikleri yazacağın bir sürü mutlu günün olsun arkadaşım.

Serenity

Senin de başın sağ olsun : ( çok acı ama gerçekten alışılıyor ilk gün ki gibi kalmıyor acı
Teşekkür ederim :cici:

Geri