Babam beni sürekli aşağılıyor

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti

Babam, erkek arkadaşımdan ayrılmam için beni sürekli aşağılıyor ve hakaretler yağdırıyor. Hatta güzel olmadığımı söyleyerek daha da kötü hissetmemi sağlıyor...​

23 yaşındayım ve hayatımda benim yaşımda birisi var. Çok iyi anlaşıyoruz ve evlenmek istiyoruz. Ama o, evlenip ayrıldığı için babam kesinlikle istemiyor. Ayrılmam için beni sürekli aşağılıyor ve hakaretler yağdırıyor.
Babam benim güzel olmadığımı bile söyledi, düşünebiliyor musunuz?
Zaten bize hiçbir zaman bir baba gibi davranmadı. Bizden, ailemden sürekli utandı. 2 kardeşim zihinsel engelli, Bu yüzden bize düşmanıymışız gibi davranıyor.
Evde kimse ona söz geçiremiyor. Dünyada sadece kendisi varmış gibi hareket ediyor.
Babam, erkek arkadaşımın ailesi de dahil, herkese beni sildiğini söylüyor, “Bu kapıdan çıkarsa bir daha giremez” diyor.
Ne yapacağımı bilemiyorum. Erkek arkadaşımdan da ayrılmak istemiyorum. En son 25 gün önce bu konuyu konuşmak için babamı aradığımda işitmediğim hakaret kalmadı. 25 gündür ailemle aynı sofraya oturmuyorum, konuşmuyorum ve kimsenin umurunda bile değil.
Erkek arkadaşım “Kalk gidelim artık buralardan” diyor ama ailemi çok seviyorum. Ne yapmalıyım, nasıl bir karar almalıyım, bilmiyorum...
Ailemin umurunda değilim, gitsem bile aldırmayacaklar.
Ama bir yandan da korkuyorum. Eğer sevdiğim adamla yapamazsam, dönebilecek bir evim yok.
Gitmesem de artık utancımdan onlarla aynı sofraya da oturamam.
Arada ipler koptu gibi görünüyor, üstelik sevdiğim gencin bu tavrı hak etmediğini düşünüyorum. Lütfen, bana bir yol göster. ◊ Rumuz: Babamın tavrı

İflah olmaz bir çomar senin baban :D

umarım sapık biri değildir. buna benzer bir anime vardı. adam kızınq işkence ediyordu erkek arkadaşı olduğu için tabi sonra olaylar çok farklı gelişiyordu.

serçe, seda sayana çıkacaksın canım...... çözerse seda abla çözer.....

Geri