Babalarin gec kalmayalim telasi ve asabiyeti

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Kizlar, sizler de yasamissinizdir, EMINIM. gercekten merak ettigim bise bu. dusundum ve mantikli aciklamasi bile yok. huy mudur nedir. baska milletin adamlarinda da boyle bir huy yok dogrusu.

Babalar, amcalar, dayilar, abiler, yani kisacasi adamlar.. NEDEN boyle yapiyorlar? Dugun saat 18.00'da basliyor. 17.30'da yola cikacagiz diye anlasma yapildi. yinede adamlar saat 16.30'da hazirlanmis sekilde asagi inerler ve arabada beklerler. sonrada asabi asabi evi arayip, "la nerde kaldiniz, inin asaga, gec kaldik" diye soylenirler.

hazirlanmakla mesgul olan ev halkini gereksiz stresse sokarak telaslandiriyor. maskemin etkisi bile tam isleyemiyor ya
macgly-face-mask.gif

Hiç yaşamadım böyle bir durum galiba.:)

Benim bu. Çünkü olası komplikasyonlarda durumu kurtaracak adam biziz. Trafikten, arızadan, kazadan beladan kaynaklanabilecek olası rötarlarda sadece saksı gibi durur ve soylenirsiniz.

Herkesten önce hazırlanır, kapıda bekler ve herkesi darlar babam :d sinirlenmeden evden çıkabildiğimiz yoktur. :d

Sen daha sacını kurutmamışken.. onlar hazırlanmış kapının önüne yaklaşıp evden cıkış sesi yaparlar.. O aslında strese sokma sesidir.... ayakkabılarını cıkartırlar.. aynanın karşısında giyer, takur tukur bir gezinirler.... o sırada fön acık olmasına rağmen kulağın kapıdaki kundura sesindedir... gözlerin Babanın olduğu yöne doğru kayar orada sabit kalır. o şekilde hazırlanmaya devam edersin.. kendine odaklanamaz büyük bir kafa karışıklığı yaşarsın.....
En acısı o kadar bekletmeye rağmen karşısına böyle cıkmak oluyor.. Sebep olanlar utansın.

images (22) (75).jpeg

Sizde bekletmeden evden çıkmasını öğrenin. Bütün hazırlıklarınızı son saniyeye bırakmayın.

Çok basit aslında erken git, erken kalk... Zaten misafirliklerde ilk erkekler çıkar.. kapıda yine beklerler

bir tek benim babam böyle sanıyordum, adam hiçbir yere geç kalmıyor vaktinde de gitmiyor hep orada bekliyor bir saat falan.
düğüne gidiyoruz, erken gidiyor , niye erken gidiyorsun diyoruz biz evsahibiyiz diyo lan biz adamları tanımıyoruz tanımıyoruz ksjks

Cocuk olmadan once bi ton makyaj yapardim hazirlanmam uzun surerdi simdi cocugun cantasini hazirlamaktan bi trençkot giyip cikiyorum

Dakikim ben..Beklese beklese çorap yüzünden beklemiştir o da 5 dakikacık.f

Geri