Babaların En Sinir Bozucu Halleri

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 889 gün önce görüldü
Bizden hiçbir şeyi esirgemeyen babalarımız her şeyin onların kurallarına göre işlemesi gerektiğine inanırlar. Ne zamanki yoldan çıkacak, onlara ters düşecek bir hareketimiz olur;bu onların nazarında köteği hak ettiğinizin resmidir. Ondan sonra bize her şey mubahtır.
Peki ya biz sinirlenirsek? Sonuçta karşındaki gücünün hiç yetmeyeceği ya da yetmesini hiç istemeyeceğin biri de olsa içten içe sinirlerimiz bozulur. Haliyle biz bir şeyleri yıkıp dökemeyeceğimiz için, içimizden sinirlenmek en iyi bildiğimiz şeydir.

LKJHGVF+%283%29.gif

Babanızın sinir bozan hallerine alıştığınızı biliyoruz. Ama her seferinde yine de sinirlerinizi hoplatmayı başarıyor değil mi? Babadır ne yapsa yeridir deyip geçemediğimiz o sinir bozucu hareketler tam bir ömür törpüsüdür.
Gece kanepede ne güzel uyumuşsunuzdur. Aniden gelir tepenize dikilir;
-Kalk lan kalk yerine yat, uyumuş kalmış burda mal gibi.
Tamam aynı şeyi anne de yapar da böyle mi yapar Allah aşkına? Onun şefkati her yerdedir. Bir de babaya bak!:) İnsanı uyku sersemliğiyle dumura uğratır.

giphy+%289%29.gif

Bir de insana sürekli kendini gerizekalı gibi hissettiren muhabbetleri vardır.Anlatmakla bitiremezler, sizin o konuyla ilgili fikriniz olamaz; çünü o konuyu herkes bilemez. Bazen üzerine iddaya bile girerler ki, arada bir kaybedince akılları başlarına gelir. Ama siz içinizi dökemedikten sonra ne işe yarar.:)

giphy+%284%29.gif

Bu kadar tantanaya rağmen, siz ortaya bir şeyler anlatıyorken sizi dinleyenlere sürekli başka şeyler sorması. Mesela annenizle o güne dair bir anınızı paylaşıyorsunuz.
-Hanım tuzluğu uzatır mısın?
Anneniz tuzluğu uzatır sizi dinlemeye devam eder.
- Eee bu tuzluk akmıyor ne olacak şimdi?
Anneniz geçiştirmeye çalışır.Ama yok bir kere taktı kafaya illa onunla ilgilenilecek. Ortamda baba varken, en çok o konuşacak en çok onu dinleyeceksiniz.:)

Genel olarak baktığımızda şeker gibi insanlar olan babalarımız, otoritelerinden kaynaklanan şımarıklıklarıyla bizi çıldırtmayı her alanda başarsalar da, eee biz de eşek değiliz ya; kendimize göre daha az sinirlenme metotları geliştirdiğimiz için, çoğu zaman "yav he he" diye geçiştirebiliyoruz.:)

benim uyarilarimi illa basina bisey gelip de dikkate almasina en cok kafam bozuluyor.
yoksa diger seyler normal o kadar nesil farki var, yetisme tarzi Ve yillari. Ne yaparsa yapsin anlik ofke oluyor. Bir essek sipasi demesiyle insanin icini sevinc kapliyor. Allah kimsenin babasinin kotu gununu gostermesin uzun omurler versin..

Benim babamın otorite ile ilgisi yok neyse ki.
Tek sevmediğim huyu hasta olunca 5 katı ilgi beklemesi ve abartmasi grip olunca öleceğim diyor adam o derece :/

onun dışında 4×4 luk seviyorum. asigim.

-Baba, ben hayatimda birkere olsun, bunu denemek istiyorum, sen ne dusunuyorsun bu konuda?
+Iyi, dene kizim, sen yaparsin, ayni baga cekmissin, yaparsin.

*yapamadim*

+Demedim mi sana he, bak kendin gordun, ayni annen gibisin, oda anlamiyor.

Sadece bu tur seylere sinir olurum. Islerine gelince, onlara cekmisim, gelmeyince, 'Yok, bu bana cekmemis, sana cekmis' kavgasi.

Benimki hala dünyanın merkezinde görüyor kendisini.

Ergen gibi adam ;)

Ama tarzdır, zevklidir yetenekli vs ama bu kıl olmadığı anlamına gelmiyor..

Babam ya minnoş adam:D Hep saçlarımı bozuyor :p hala burnumu sıkıyor 5 yaşındayım sanki

Babamdan bahsetmek istemiyorum hiç.
Ailecek büyümesini bekliyoruz kendisinin.

Noah avatarını şimdi gördüm, çok yakışıyomuş gülmek yakışıklı.

Noah ben avatarını daha önce görmüştüm ama sen olduğunu bilmiyordum:D

Pietaya katılmaya geldim ve katılıyorum =)

Babamın bu ara teknoloji ile hasır neşir olup bizi ihmal etmesi ve telefonda 101 oynaması :D

Biseyleri anlatirken en az 3 kez tekrarlamasina ve telefonda yuksek sesle konusmasina ragmen asla sinir bozucu degildir.p

telefonla konuşurken evi 4-5 kere tur atması.

Tek huysuzlugu haksızlıgını kabul etmesi, kurban oldugum rabbim başımdan eksik etmesin.

Babam bu aralar cok ustume dusuyor. Kucuklugumdeki gibi sorumsuz, simarik olasim geliyo bazen :)
Babam basimin taci onun her haline asigim ben.

Canım babam ya her halini seviyorummmmmmm ama pazar sabahları kovboy filmlerini bazen değiştirmesini istemiyor da değilim hayır bende seviyorum izliyorum ama bazılarını cidden önceden izlemişiz o zaman sıkıcı oluyor :p
Rabbim onları başımızdan eksik etmesin hiçbir zaman :srl:

etrafımızda o kadar çok sinir bozucu salak insanlar var ki babamın sinir bozucu halleri bile insana koymuyor bile

Benim babam degisik bir adam. Bi gun hadi gezmeye gidelim diye hepimizi kaldirdi. Nereye oldugunu bilmedigimizden suslendik. Sonra gide gide bizi araba coplugune goturdu. Yedek parca aradik :D
Bi gun iftar verilecek, annem servis takiminin olmadigindan sikayet etmisti. Babam gider 5 takim alir ve her biri ayni model :D annemi sinir krizlerine sokmustu.
Buna benzer o kadar cok sey var ki anlatmakla bitmez. Karadeniz erkegi ile gecinmek gercekten cok zor.

Evde 2 tv olmasına rağmen ısrarla salonda ki en guzel tv de ailecek izleyeceğimiz film keyfini berbat edip ekonomi haberlerini takip etmesi beni uyuz ediyor. Gidip yatak odasında izle diyince de trip atiyor, pc yi eline veriyorum 15 dk sonra yine geliyor.
Annem ve bizi rahat bırakmıyor ilgiyi çok seviyor.

Bir de ;

Aşırı özgür ruhu bazen beni gıcık ediyor:D

Sen hiç bir şey söylemeden Edirne'ye ciğer yemeğe niye gidiyorsun be adam?:D:D

Bi de ben saçlarımi yaparken boy aynasindan sürekli gelip kendine bakması :/

Aman Annem düşünsün. Seviyorum .net

Geri