Babalarin cuzdanini pantolonun arka cebinde tasimasi

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Paranin nerde durdugunu cocuk yasta bile bilir, anlardik. bizimkiler aslinda zengindir, ama tutumludur.. hem tutumludur hem de pintidir hafif. bunu bilen cocuk farkli yollarla o parayi alir. iste babanin oglen uykusuna yattigi an o pantolonun arka cebi kurcalanir. sessizce. 5 euro alsam farkederdi. 2 euro alsam farkederdi. madem farkediyor, 20 euro alir cebime koyardim ve hemen kendimi disariya atardim. bunu hep tekrarladigim icin babam zeki cozumler uretmisti. cuzdanini yanina alir oyle uyurdu mesela. bazen yastik altina koyar, uyurdu. ona bile yaklasmaya calistim ama maalesef ki hep uyanip beni kovalamistir. iste babanizin sinirli sinirli sizi kovalamasi bile ayri heyecan verici, en azindan benim icin oyleydi. kendisine cok benzedigim icin cokta bise diyemezdi. cok sinirlenirdi ama gulup de gecerdi. iste o zamanlar bol cash paraciklar cuzdanda bulunurdu. artik heryer kredi karti, banka karti dolu. cash para lazim calinacak.. bugunun cocuklari icin uzuluyorum

ezgif.com-gif-maker.gif

Adamlar babasinin cebinden euro aliyor **Spam/Adversiting**. Ulan biz elimizi attigimizda gazete kadigi cikiodu lan!

Cüzdan arka cepten başka nereye konuluyor acaba.
20 Euro diyor ya, burada kiralık katil bulursun o paraya.

Geri