Babalar günü kutlu olsun

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buradan tüm babaların babalar gününü en içten dileklerimle kutluyorum. Ama bu gün biraz da babasızlığı konuşmak istiyorum. Çünkü bazı insanlar için bu gün sadece bir kutlama değil,aynı zamanda derin bir özlemin adıdır.Baba kendini güvende hissettiğin bir ses,düştüğünde arkanı yasladığın bir dağ gibidir.Onu kaybedince ya da hiç tanımayınca insan büyür ama içindeki bir taraf hep çocuk kalır.Kalabalık içinde bile eksik hissedersin.Bir başarı kazandığında dönüp bakacağın kişinin olmayışı, içten içe can yakar.Babası yanında olanlar onun değerini bilsin.Çünkü bazı insanlar bir kez olsun babasının elini tutabilmek,sesini duyabilmek için nelerini vermezdi.Bugün hem babaların hem de içinde baba özlemi taşıyan herkesin günü💐

Benden mükemmel kız babası olurdu da, olmadı yani.

Allah istemez bazen.

Babam yaylada, tişört aldım, tişört pazartesi gelecek, babam da.

WhatsApp Image 2026-06-21 at 03.06.16.jpeg

Herkesin babasının elinden öperim, ölmüşlerine duam...

Başta sevgili eşim ve canim babam olmak üzere, tüm babaların ve baba adaylarinin günü kutlu olsun. Ebediyete göçmüş babalarimizin da mekanları cennet olsun. Baba hasreti çeken herkese de metanet diliyorum.

Kac yasinda olursan ol, babasiz yetimsin..
Bugun yetim kalan tarafimla biraz hüzünlüyüm ama hayatta olan babalar ve gelecekteki baba adaylari adina mutluyum, hala vaktiniz var. Cocuklarinizin kahramanisiniz, bunu bilerek yaşayın. Birlikte cok mutlu yillariniz olsun insallah. Babalar gununuz kutlu olsun : ))

Başta eşim ve babacığım olmak üzere evladına hakkıyla babalık yapan tüm babaların, baba adaylarının, bir canlıya dağ gibi destek veren tüm babacanların (jdjd) babalar gününü kutlarım. Bu dünyadan göçmüş olan değerli babalara da rahmet dilerim.

Bazen özel günleri kutlarken maalesef abartıyoruz.
Babası hayatta olmayanlar, babası hayattayken babasız kalanlar,baba olmayı hayal edenler,baba olamayanlar,evladına baba olan analar.. Unutuyoruz..
Forum babalarının,kendini baba hissedenlerin, bu günü hüzünlü geçirenlerin babalar gününü kutlarım.Canımsınız☺️

Son düzenleme:
Hep bu köpeklover tayfa ve feminikler yüzünden bu hale geldik.

Dümdüz kutlama yapamıyoruz.

Tam kutlayacaz "lan şimdi babası olmayan vardır, yada baba olmak isteyip olamayan kısırlar vardır" diye gün kutlayamıyoruz.

En uyuz olduğum da ben hem ama hem baba oldum diyen anakonda tayfası. Tamam kanka sensin

O zaman sevgili günü olmasın. Sevgilisi olmayan var
Bayram kutlanmasın kurban kesmeyen var.

Relax olun la

Hep bu köpeklover tayfa ve feminikler yüzünden bu hale geldik.

Dümdüz kutlama yapamıyoruz.

Tam kutlayacaz "lan şimdi babası olmayan vardır, yada baba olmak isteyip olamayan kısırlar vardır" diye gün kutlayamıyoruz.

En uyuz olduğum da ben hem ama hem baba oldum diyen anakonda tayfası. Tamam kanka sensin

O zaman sevgili günü olmasın. Sevgilisi olmayan var
Bayram kutlanmasın kurban kesmeyen var.

Relax olun la
Hayvanseverleri ve feministleri dahil etmesen şaşardık.:)

Senin de babalar günün kutlu olsun, kızın bir sürpriz yapmıştır diye tahmin ediyorum.

bizimkilere ve çevremdekilere yansıtmamaya çalışıyorum ama vefat ettiğinden beri şu hayatta yalnız kalmış gibi hissediyorum, dayanabileceğim bir kişi yok gibi geliyor. kendisine kızgınlığım, kırgınlığım aradan geçen sürede bir nebze azaldı ama bu sefer özlem duygusu ağır bastı. çok özledim, keşke hayatta olsaydı. yaş aldıkça kazanılan o huysuzluğunu, o fikir tartışmalarımızı öyle özledim ki. babalar günün kutlu olsun, babalar gününüz kutlu olsun.

Çok özlüyorum çocuk gibi onla oynadığım günleri, sataşmayı, boğuşmayı:(
Neşesini, kahkahalarını , anneme olan aşkını ,çocuklarına sevgisini...
En çok o kocaman ellerini...
Bugün hayatta olsaydi kesin şuan salonda birbirimize sataşıyor olurduk :)
Bana her zaman sevgi verdi , kavga nedir hic bilmedim , her zaman saran sarmalayan oldu.
Mutlu bir aile yarattığı için, ne kadar teşekkür etsem az...
Bazen sesini unutmaktan çok korkuyorum...Evet evet şuan hatırlamaya çalıştım yine bana seslendiği anı hayal ettim sesini unutmamışım♡
Burnumun direği sızlıyor öyle çok özledim ki babalar günü kutlu olsun.

Türk'ün son başbuğu, senin de babalar günün kutlu olsun.
saluting-face_1fae1.png

20250310_100409.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri