lanemoje
Gümüş Üye
Ama zoruma gidiyor 😥
Ama size bisey söylemiyor ki, onun bildigi tarif farkliymis. Olabilir yani siz üzerinize alinmayin 🤗
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ama zoruma gidiyor 😥
Neyse yok gerçekten de çok üzüldüm 😔 ben ona ne yaptım. Eğer gerçekten onu oğlum gibi sevdim ama maalesef patron olunca çok değişti boşver ne yaptım suçum ne yazdıklarıma cevap vermiyorAma size bisey söylemiyor ki, onun bildigi tarif farkliymis. Olabilir yani siz üzerinize alinmayin 🤗
e helise?Hemen dondurucu dan biber ve patlıcan çıkartıp akşama yapıyorum.
Onuda sabah kahvaltıya deneyime helise?
Yumurtayı nerden çıkardın ya 🤔Patlıcan söğürme olarak biliniyor. Elin oğlunun kapya dediği salçalık kırmızı biber, sarımsak ve bol baharat özellikle sumaktır bunu olayı. Yumurtayı ilk kez duyuyorum. Sabah kahvaltılık sos, rakının yanında meze, kebabın yanında salata, olmadı bugün ne yapsam derdine çare...
Bu cengaverin en güzel yapıldığı yerler Adana ve Gazianteptir. Başka her yerde içine illa bir şeyler karıştırıyorlar.
Altı üstü biber patlıcan demi : pne babagannuşmuş arkadaş .p
Altı üstü biber patlıcan demi : p
Aynen öyle Paylaşım yaptığıma. Pişman oldumne babagannuşmuş arkadaş .p
Aynen öyle Paylaşım yaptığıma. Pişman oldum
Ellerine sağlık çok güzel olmuş afiyet olsun
Teşekkür ederim 🥰🥰Ellerine sağlık çok güzel olmuş afiyet olsun
HHA yumurta kır tavaya demiş ordan, hatta süt bile koyan olmuş. Her yerde farklı yapılıyor demek ki ancak yine de öz hakiki ve essah olanı tarifteki gibidir. Bir kaç baharat eklenip çıkarılabilir sadece.Yumurtayı nerden çıkardın ya 🤔