Bu konu oldukca hassas. Sarikamis universitesinde yasanan bir olayi ozetleyeyim ;
2 genc sevgili oluyorlar, bir sure cikiyorlar ayni evde kalma durumu varmi bilmiyorum. Daha sonra cocuk kizdan ayriliyor, okuldan baska biriyle iliskisi basliyor.
Kiz cocugun kendine tecavuz ettigini soyluyor ve hapse attirmayi basariyor. 1 yila yakin hapis yatiyor cocuk, dusunun. Daha sonra pisman oldugunu soyluyor ( Davada aleyhine gelismeye baslayinca ) kiskancliktan yaptim diyor cocuk o sekilde cikiyor hapisten.
Bugun yolda yururken bir bayan tipinizi dahi begenmese taciz ettiğinizi idda ederek sikayetci olsa aninda alirlar gozaltina.
Kadina pozitif ayrimciligi kesinlikle bende destekliyorum lakin bu canlarinin istedigine gore kullanabilecekleri bir silah olmamali.
Babacan tavirla kalca elleyen mudure gelince ortada iki ihtimal var ya siyasi olarak korunma altinda yada az önce bahsettigim durumun bir benzeri yasandi.
Hukukun temel prensibi ; Sucsuzlugu kanitlanana kadar herkes masumdur, savunma hakki kutsaldir.
Sosyal medya üzerinden cok rahat bir sekilde algiyla oynaniyor, olayin ustunu altini arastirmadan geleni peşinen salt dogru kabul etmemek gerek.