Babaanneme alabileceğim hediye önerileriniz

Konu sahibi son olarak 2614 gün önce görüldü
Merhaba arkadaşlar Aslında hediye alışverişini pek sevmem fakat Beni hayatta herkesten çok seven babannemi sevindirmek adına bir hediye almak istiyorum sizce ne olabilir? Babaannem 67 yaşında.

bende anneme hediye arıyorum:D
varaklı el aynası al,çok naif bir hediye olur

babannen kapalıysa başörtü al kış zamanı hatta kışlık kalın başörtüler oluyor onlardan al yaşlı insanların vazgeçilmezidir yelek,başörtü,patik :)

seccade tespih alabilirisn namaz kılıyorsa..

Bide çerçeveye koyulmuşmuş torunların resimleri olabilir senin resminde olacak yani :D

babanneler torunlarını çok sever..

seccade tespih alabilirisn namaz kılıyorsa..

Bide çerçeveye koyulmuşmuş torunların resimleri olabilir senin resminde olacak yani :D

babanneler torunlarını çok sever..

Bende bunları önerecektim. Seccade ve tespih çok iyi fikir

Fotoğraf çerçeveside yaratıcı birşeyler yapabilirsen çok cazip olur :)

Bide güzel bir namaz başörtüsü al eminim beğenir :)

Bence babanneni al bir güzel zaman gecirin onunla.Tabi yürüyebilecek durumdaysa. oNa çocukluğunu yaşatki eminim ki buna çok ihtiyacı olucaktır.Saçma gelebilir ama hediye gecicidir benim gözümde.Sen zaten ona en büyük hediyesindir.Ama ona öyle bir gün ayarla ki hep aklında kalabilecek ve unutamayacağı hiç yaşamadığı bir an olsun.:)

Benimde anneannem beni çok sever canımıniçii yaa :cici:
Küçücük bi hediye bile alsan mutlu olur ki onlar, her zaman kullanabileceği bir şeyler al bence:) Arkadaşlarında dediği gibi baş örtüsü, yelek felan olabilir eminim çok sevinir bide kocaman öp sarıl ondan mutlusu olmaz.:)

Eğer otantik bi hatunsa ona eski işlemeleri anımsatan bi nevresim takımı alabilirsin
yada sırma ile işlenmiş harika eşarp ve yazmalar var ama bunlar el emeği antika tadında olduğu için çok tuzlu .
Ayakları için sıcak evde giyebiliceği mesler var onlardan alabilirsin.
Misafir içok gelip giden biriyse kahve fincanları için özel kapaklı bakır ve üstü işlemeli koruyucular var onlardan alabilirsin..

Yürürken baston kullanıyorsa el yapımı ceviz yada meşeden olan harika bastonlar var öyle bişeyde alabilirsin

EmRe ben valla cok düsündüm babaanneme hediye alırken ona yere boyle tartı gıbı konulan ufo lardan aldım ayakları sıcak olsun dıye cok sevındı :)

Bence babanneni al bir güzel zaman gecirin onunla.Tabi yürüyebilecek durumdaysa. oNa çocukluğunu yaşatki eminim ki buna çok ihtiyacı olucaktır.Saçma gelebilir ama hediye gecicidir benim gözümde.Sen zaten ona en büyük hediyesindir.Ama ona öyle bir gün ayarla ki hep aklında kalabilecek ve unutamayacağı hiç yaşamadığı bir an olsun.:)

Hem hediye alıp hem bunu yapabilirim :)

ben de acayip zorlanmıştım be hediye alırken babaanneme

Aceba Emre bey bu konuyu actigi icin pisman olmusmudur.:anna:

Babannem sağ olsa idi, ona en büyük hediye yanına gidip ziyaret etmem olurdu...

Hüzümselleşim yaşadım. Akşama içeceğim. Yakında 1 yıl olacak, vay be.​

Dusundum acaba ne severdi diye, cicek bocek seven bir Kadin degildi ki, giysiye de onem vermezdi. Neye onem verirdi onu da bilmiyorum dam dum konusurdu, ama kaos ortaminda bile beni severdi, sanirim ustteki uyenin de dedigi gibi en buyuk hediye onu ziyaret etmek, daha cok aramak olurdu.

Geri