babaanne

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
*Babanın annesi.
*Bende ayrı yeri olan biricik tonton , kıymetlim.
*Hastalığı süresince yanında iseniz düşkünlüğünüz artabilir , vefatı çok üzer.
*Kimi çocuklar için annelerine kötü davranmasıyla sevilmeyen kişiler olabilir.

Kimisinde tonton sevimli bir babaanne imajı varken bende tam bir cadı babaane var :)

Cadiligimi ondan aldim.muhtemel hic hazzetmem:D

Öldüğünde 9 yaşında falandım galiba. En düşkün olduğum insan. Şarkı dinlerken hep ona ağlardım. Hep onu özlerdim.. Hala da özlüyorum.

Bir anneanne değildir hiçbir zaman da olamaz.

Babanem bizi hiç sevmezdi ama bizim elimizde vefat etti. Sevmediğimi düşünürdüm ama seviyormuşum can bu can ...Allah rahmet eylesin ki bi arkadaş yazmis bi anneanne olmasi genellikle mümkün olmuyor​

Mekanı cennet olsun.Pek sevmezdim,anneme kötü davrandığından ötürü.

ben ufaktım daha, ya onbir ya oniki. kurban bayramıydı belki de ramazan. tabi el öpülür, harçlık istenir. gittik babannemi ziyarete, elini öptüm. o da beni öptü. bana o zamanın parasıyla çıkarıp beş lira vermişti. o gün torunlarından diğeri, benim halamın oğlu, babaannemin kendisine on lira verdiğini söylemişti. nasıl zoruma gitmişti.

zoruma giden aradaki beş lira değildi. babaannemin onu, benden iki kat fazla sevmesiydi. çocukluk işte. daha mezarına bile gidemedim. toprağı bol olsun, nur içinde yatsın.

Emegi coktur bende hakkını ödeyemem. Gece yarısı ağlayıp dışarı çıkartıp az kedi aratmadim araba altlarında :) Rabbim hayırlı ve uzun ömürler versin insaAllah.

İsmini alışım dışında tek bir bağım olmayan rahmetli insan..

Sekiz yaşında kaybettim onu. Serdar Ortaç'ın bilsem ki şarkısını dinleyip ağlardım. Ölümü çok zoruma gitmişti. Her gün sessizce ağladığım tek kişiydi. Mekanı cennet olsun.

annem bana hamileyken ölmüş. 7-8 ay daha dayansa ismim farklı olacaktı babaanne nur içinde yat e mi? :D

Geri