Baba

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 887 gün önce görüldü
Tek güvendiğim erkek.
Evimizin direği.
Bu aralar fazla bilimsel kitaplar okuduğu için aşmış insan:D

Tanımaya fırsatım olmadan erken göçenlerden.. Anlamsız bir kelime benim için..

Canımınici,dost, kanka en sevdiğiiiimmm. :kiss:

Baba : anayı kandırıp evlenen adam , kılını saklayıp corabını koklayan adam baba evde aslan dışarda kedi olan , baba

herkesin oldugu gibi benim babam cok ozel.
Her durumda güvendiğim ne olursa olsun beni sarip sarmayan, nazinizin fazlasi ile gecebilecegi tek insan.
En çok sevdiğim , en özlediğim (sürekli ya sehir disinda yada yurt disinda)
Allah başimizdan eksik etmeğin hiç

Hastalığımdan beri bağya iyiyiz yahu. Ben hep hasta olayım. Amin.

Babalari olan kizlarin şanslı olduğu bir durum.Ben taniyamadim.

Benim canımdir yüzüme baktığında ne düşündüğümu az çok hissedebilir.
Anlayisina sabrına bana gösterdiği ilgi ye Her zaman teşekkür ederim canım babam iyi ki varsın.
Daha küçük bir çocukken annemi kaybettikten sonra bana ilk kez genç kız muamelesi yapmaya başladığında makyaj malzemesi almanı asla unutmam: )
Hiç bi zaman da beni uzmedin umarım ben de seni hiç utandirmam. Sakın benden önce bu dünyadan gitme tek istediğim senden bu.

Kokusuna Kurban Oldugum. Essiz Adam.

Hayatımın ask'i beni mutlu eden tek erkek.
Dünya nin en en mükemmel erkeği.

Can...

"Essek" kelimesini en guzel o diyor : )
Ya arkadas sinir oluyom bagiriyom ama kimse onun sevgisinden oteye gecemedi. Harbiden golgesi yetiyor be

Bu ara ayri dustuk Burnumda tutuyor yokluğunu görmem hiç insallah annemden sonra ki en büyük korkumdur.

Çocukken odama kapandığım zamanlar yanıma gelip '' neyin var '' derdi. Yıllardır odadan çıkmıyorum ''neyin var'' dese döküleceğim aslında. Belki de ona ihtiyacım olduğu zamanlarda yanımda olmadı diye ben toparlanamıyorum. Ne geçmişimi unutuyorum ne de geleceğe dair güzel planlar kurabiliyorum. Bazı geceleri odasına gidip '' lanet olsun ben uyumuyorum acı çekiyorum neredesin'' diyip odama tekrar dönmek istiyorum. Hastalığımda en çok yanımda olan ama iyileştikten sonra tekrar bana uzak olan adam. Her gün hasta olmak için dua eder mi bir insan? Eder. Çünkü kaç yaşına gelirsen gel o sevgiye her zaman muhtaçsındır. Bazen öleceği günü hayal ediyorum. Bazen ise ben öldürüyorum onu bilmiyorum. Ama asla kaybetmek istemediğim tek adam. Her ne kadar beni diri diri toprağa gömmeyi başarsa da olmazsa olmazım dır.

Geri