Baba :(

Konu sahibi son olarak 3117 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
383496_431266266909936_936653511_n.jpg

Hiç bir fotograf beni Bukadar etkilememişti.:agla:

Hiçbir mantık, din, görüş, söz bunu bana açıklayamaz. Bazen herşey çok b*ktan...

Neden Böyle Düşündün?

Ya bu en nihayetinde bir karikatür. Ama aynı zamanda gerçek...
Hangi sistem bunu değiştirebilir ? Dünya böyle bir yer çünkü. Örneğin aç olan Afrikadaki insanlar için yardımlar gönderiliyor. Ne bileyim gösteriler düzenlenip pankartlar açılıyor. Ama değişen hiç birşey olmuyor. Yüzyıllardır sistem aynen işliyor. Anlatmak istediğimi ben anlatamıyorum.

Ya bu en nihayetinde bir karikatür. Ama aynı zamanda gerçek...
Hangi sistem bunu değiştirebilir ? Dünya böyle bir yer çünkü. Örneğin aç olan Afrikadaki insanlar için yardımlar gönderiliyor. Ne bileyim gösteriler düzenlenip pankartlar açılıyor. Ama değişen hiç birşey olmuyor. Yüzyıllardır sistem aynen işliyor. Anlatmak istediğimi ben anlatamıyorum.

Ne demek istediğini gayet iyi anladım..
İnsanlarımız sadece uzaktan düşünüp üzülüyorlar.Hiç bir içraat yok.
Yada Bizim Türkiye kendilerine değilde yabancılara yardım etmeyi daha çok seviyor.
K.bakılmasın.Yanlış anlaşılmak istemiyorum ama bizim türkiyenin durumuda ortada.önce kendi insanına yardım ediceksin..
Çok acınacak haldeyiz.

Ne demek istediğini gayet iyi anladım..
İnsanlarımız sadece uzaktan düşünüp üzülüyorlar.Hiç bir içraat yok.
Yada Bizim Türkiye kendilerine değilde yabancılara yardım etmeyi daha çok seviyor.
K.bakılmasın.Yanlış anlaşılmak istemiyorum ama bizim türkiyenin durumuda ortada.önce kendi insanına yardım ediceksin..
Çok acınacak haldeyiz.

Kesinlikle haklısın. Buna evrensel olarak bakarsak durum aynı kapıya çıkıyor. Herkes kendine yardım etmiş olsa belki düzelebilir. Ama sistem bunu sunmuyor. Amerika sömürür. Asya içine kapanır. Avrupa amerikaya kardeşlik eder. Geriye kalanlar ise onlara çalışır.
Keşke dünya yönetimi tekelde olsa.

Değişmeyen ve asla TAM olarak anlaşılamayacak şeydir sevgi ve aşk...

hiçbir evrensellik baba kavramı kadar güçlü değildir ve sizi ayakta tutan sizi hayata gösteren tek şey babadır ama yıllar sonra o ağacın devrildiğini görmek koca bir evrenin dibe batmasından da yıkıcıdır heleki gözünün önünde yıkıldıysa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri