Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tespit doğru arada bazı istisnalar oluyor. Ama bu ileride tam anlamıyla %90 dönüyor baba olduklarında veya yaşlarının ilerlediklerinde babalarının kıymetlerini o zaman anlıyorlar. Şayet bir erkek olarak ben öyle diye bilirim. Babam konusunda can alıcı noktam derslerimdi, anama çok düşkündüm o derslerime karışmazdı. Babam arkadaş ortamımdan tut defterdeki ders notlarıma kadar takipçi idi sıkıyordu, ama bu gün görüyorum ki BABA haklı imiş. .
Biz babamla aynı futbol takımını tutarız maç izlerken buna rağmen atışırız. Aynı siyasi partiyi destekleriz liderler konusunda yine atışırız. Aynı filmi izlerken mutlaka atışacak yer buluruz.
Biz öyle anlaşıyoruz. Ama bana da söylediği, annemin de çok emin olduğu bir şey var; baban hayatta en çok seni seviyor oğlum sözü.
Erkek kardeşim ve babam arasındaki ilişkiyi çok seviyorum. Babadan kaynaklı bir durum olduğunu düşünüyorum. Sonuçta çocuğu yetiştirenlerden biri baba hele ki bir erkek çocuğu sanırım babayı örnek alarak yaşıyor. Dolayısıyla bir babanın oğlundan uzak durması anlaşmaması iletişimi olmaması çocuğun karakterinde büyük boşluklara sebebiyet verebilir
Kuşak çatışması her önceki kuşak bir sonra ki kuşağı beğenmez ,bugün buraya yorum bırakanlar ileri ki yıllarda kendi oğullarıyla sorun yaşayacaklar mesela..(Bazısı)