Baba Tokadı

🕒 Konu sahibi 19 saat önce aktifti
Babanın hangi elini kullandığına bağlı olarak,yüzün sağ veya sol yanağına nakşedilen ders niteliğindeki şamar-cık. Popoya ve elin üstünede atılabilir.
Yenen ilk tokat o an gözlerden süzülen yaşların eşliğinde "babam beni hiç sevmiyor,ben ne yaptım ki beni dövdü" dedirtir.Fakat aradan geçen 15-20 yıl süreden sonra "babam beni hiç sevmiyor,ben ne yaptım ki beni dövdü" sözü "iyi ki vurmuşsun , eline koluna sağlık" dedirtecektir. Çünkü düşününce anlarsın o tokattan sonra bir daha pantolonun paçasını yakmamışsındır.
smile.gif

Ömrü boyunca tek bir tokat yemiş biri olarak şunu diyebilirim ; kaç yaşında olursam olayım babamdır o benim,varsın dövsündür ama başımda olsun yeterlidir.​

Abimle birlikte evden kaçmamıza neden olan hadise... Küçük de değildik, zaten zorumuza giden de bu oldu...

Allah'a şükür ne annemden ne de babamdan tokat yemeyi geç tırnağının ucuyla itmemişlerdir. :cici:

Babacigim üc kizina da hic vurmadi, suratinin ifadesinden hizaya geliriz vesselam. (:

Küçükken yaramazlıklarım sebebiyle yemişimdir,o zamanlar kızıp darılsam da çocukluğumdan.

Bir kere yedim ,küçükken o da nerdeyse arabanın altında kalıyordum haketmiştim tek tokatla yetindi babam (:

Himm toplamda bir araba yapıyo benim ki. Boyle kızgın bi sıcaklık olur yanagında kulağın cınlar falan. Daha onu anlamadan baba tekmesi gelir. En prekazi'sinden.

Lafıyla dövmesinden iyidir :T:

hiç yemedim. baba tokadından önce anne bakışı kendime gelmeme yetiyo. keşke tokat yeseydim diyorum. :D

Aslen Tokat'lı babalarla bir ilgisi yoktur .. Kodum mu oturtan her babanın hakkıdır ..

Şu yaşıma kadar hiç yemediğim şeydir. Herhalde yeseydim en çok onurumu,gururumu bu durum çizerdi. Güvenini ne derece kırmışım ki tokadını yedim diye içim de hep acırdı.

Geri