Baba Tarafı Akrabalar Neden Hiç Sevilmez?

Konu sahibi son olarak 15 gün önce görüldü
akraba sevilmeyecekse hem anne hem baba tarafı olmalı. hakiki akraba sevmeyenler ayrım yapmaz.

Dayım ve teyzemi severim. Hoş amcamlarla da sorun yok. Ancak mesafeliyimdir de herkesle öyle. Selam kelam o kadar.

Baba tarafı beni görünce gereksiz ilgi gösteriyorlar aralarına alıp uzaylıymışım gibi davranıyorlar çünkü onlara göre sülaledeki tek güzel benim Sjssjsjsj
Görüşmüyorum pek.
Anne tarafı da cx

• Kahkaha
Tepkiler: L_
Yo ben ana tarafını da sevmiyorum. Aslında genel olarak pek insan sevmiyorum. Gerçi dikkat ettim hayvan da sevmiyorum.

benim babam kendi akraba iliskilerini pek umursamadigi icin, dedem/babaannem/amcam/halam veya kendi amcalari haricinde, hicbir akrabasiyla pek tanistirmamistir veya ayni ortamda pek bulunmamisizdir. ya ben fark ettim ki, adamlarin bir kismi pek umursamiyo boyle seyleri. mesela bayramda bile zar zor yakinlarini arayan soran erkekler var. ruhlarinda yok. bu yuzden anne tarafi daha bir baskin ve ''sevilen'' taraf olabilir. yani aslinda kardeslerimin ve benim, o kadar cok tanimadigimiz akraba var ki babaanne tarafindan. sokakta gorsek tanimayiz birbirimizi.

şu an tam anlamıyla akraba ortamındayım. çok şanslıyım gerçekten…. dfj. valla nötrüm hepsine karşı sevgi anlamında. olmasa da olur yani. anne baba tarafı fark etmiyor.

i love baba tarafım.

Teyzelerim haric hepsinden ölümüne nefret ederim. Hepsi birer :emoji_snake:(yılan)

• Kahkaha
Tepkiler: ne
canım akrabalarım.
hepsinin yeri bende ayrı.

Baba tarafına daha düşkünüm ben ya. Ama iki tarafta da sevmediklerim var

Son derece yanlış bir başlık, kınama banı dediğimiz 2 saatlik ban atın azamıza, bancınığa binmedim demesin.

Mesela,

babanne, üf, babanne ne kadar aşırı üst düzey bir sevilesi akrabadır öyle?
Doğada iki tür babanne vardır.
Biri Sürahi Hanım tadında aksi, yaygaracı ve çok kızıcıdır, diğeri de Sakine Babaanne gibi tamamen sorun çözücü ve oğuldur torundur bunların gönlünü eğlemek için yaşayan bir olgudadır.
İkisi de sevilir.

Barış Manço'nun babaanne şarkısı vardır bilir misiniz?

Kırk yıl, bir yastıkta tam kırk yıl
anlat babaanne, ölümsüz aşkını

babamin kendi akrabalarina karsi sevgi dolu sozcukleri ve tavri:

Geri