Baba göbeği kazandı! Bekarlar göbekli erkek tercih ediyor

• Kullanıcı VERA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Erkeklere Özel
Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü

ABD’de çöpçatanlık sitesi Dating.com’un anketine göre bekarların yüzde 75’i, kaslı karın yerine hafif yumuşak ve yuvarlak karınlı erkekleri tercih ediyor. Bekarların sadece yüzde 15’i model gibi fit karınları beğendiğini söyledi. Yüzde 20’si ise fiziksel özelliğin fark etmediğini belirtti.

1619214939849.png

Son 1 yılda koronavirüs nedeniyle çoğu insanın 'göbeklendiğini' söylemek mümkün. Yaz yaklaştıkça bu kiloları verme çabamız da hızlandı. Ancak çöpçatanlık uygulaması Dating.com tarafından yapılan bir ankete göre, aldığınız kiloları fazla dert etmenize gerek yok.
Yapılan ankette 2 bine yakın bekara mail yoluyla hangi vücut tipinde bir partner tercih ettikleri soruldu.
Ankete katılanların yaklaşık yüzde 75'i, 'baba göbeği' de denilen göbekli vücut tipini seçtikleri ortaya çıktı.
İdeal vücut olarak görülen sert karın kaslarının aksine tercih edilen 'baba göbeği' daha yumuşak ve aşırı kilolu olmayan bir vücut tipi.

Flört uzmanı Maria Sullivan, Insider'a yaptığı açıklamada, tercih edilen vücut tipi üzerindeki bu değişiklikte pandeminin de etkisi olduğunu söyledi.

Bir zamanlar aktif yaşamları olan insanlar pandeminin de etkisiyle kilo aldı ve vücut ölçüleri değişti.

'FARKLI VÜCUT TİPLERİ KABUL GÖRMEYE BAŞLADI'

Sullivan, "Bekarlar, salgın sırasında formda kalmanın zor olduğunu bildiği için farklı vücut tiplerini kabul etmeye başladı. Diğerleri fit vücutlardan daha yaygın görülen bir vücut tipini benimsemeye ve tercih etmeye başladıkça, 'baba göbeği' bekarlara yepyeni bir güven ve vücut olumlaması getiriyor. Bekarlar artık vücutlarının görünüşü hakkında endişelenmek fazla vakit harcamıyor. Görünüşleri önemsemeden insanları tanımak için zaman harcıyorlar" dedi.

Daha sadık olur diye düşünüyor sanırım insan ama karakter meselesi olduğunu ne zaman anlayacağız acaba...

Daha sadık olur diye düşünüyor sanırım insan ama karakter meselesi olduğunu ne zaman anlayacağız acaba...
Fizik çoğu kadın için bir anlam ifade etmiyor ve aradıkları öncelik; güven duyabilecekleri bir erkek olması.
Kaslı erkek ise birçok kadına çekici gelmez fakat bir şehir efsanesi gibi tüm kadınların, kaslı erkek sevdikleri düşünülür.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Aze
Vücut yapım okadar güzelki yazin kumsalda voleybol oynarken sexi deniz shortumla estiriyorum ter bile vucuda yakışıyor o terin akışı bile okadar guzel duruyorki vucumda hayret ediyorum bazen

terinin akışı güzeller için ırmağının akışına ölenleri üzdünüz... (ülkücü göbekler derneği)
şu an bütün bunlar için çok sabah ama olsun.

Baba göbeği evet. Evlendikten ve baba olduktan sonra, çocuklarımın babası diye belki göz yumulanlar : )

Bira göbeği hangisi.f

Ben elendim arkadaslar siz devam edin .p

göbeğim bile çekici arkadaş

Geri