B e n

Konu sahibi son olarak 4484 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
olm yeni sevgiliden daha hızlı cevap veriyon lan mesajlara. ahahah
SENİ SEVİYORUM KANK, FİLM BAŞLADI GÖRÜŞÜRÜZ.

son olarak bitir beni baphomet, tüket soyumu. soyum sopum kurusun, kurut beni.

haydı dostum bak bebek bakıcında geldı gıdebılırsın ^^

ama tabı bu cocugunda böle olmasında sızınde sucunuz var aslında ezıge yuz verınce ıronı yaptığını zannedıor garıbım :D palyaçolar bile yüz verince kendını tanrı zannedıor o durum var neyse :D

ironi incicilerin yaptığı gibi internetteki saçma sapan seylerı yazmak deılde daha mantıklı bıseydır ^^ etrafa küfür ederek güldüren recep ivedik gibi deıl neyse onun uye olduug toplululuk bolelerıne zekılık dışında herseyı ogretıor :D toplumdan dışlanmış ılkokul lise seviyesindeki nekadar zalım tarzındanki insanları ıcınde barındırıor saçma sapan seyler yazıp guldurdugunu sanıolar ^^ tam tersıne ahmak durumundasınız

ironi incicilerin yaptığı gibi internetteki saçma sapan seylerı yazmak deılde daha mantıklı bıseydır ^^ etrafa küfür ederek güldüren recep ivedik gibi deıl neyse onun uye olduug toplululuk bolelerıne zekılık dışında herseyı ogretıor :D toplumdan dışlanmış ılkokul lise seviyesindeki nekadar zalım tarzındanki insanları ıcınde barındırıor saçma sapan seyler yazıp guldurdugunu sanıolar ^^ tam tersıne ahmak durumundasınız

Hocam,gece gece uzatmasan?
Tamam herkes ergen,sen içimizdeki olgun kişilik ve üstün insansın.
Tamam anladık.
Ama uzatma.

Hocam,gece gece uzatmasan?
Tamam herkes ergen,sen içimizdeki olgun kişilik ve üstün insansın.
Tamam anladık.
Ama uzatma.

ben normal bıreyımde ( pekde ust insan deılım olamayabılırım belkide) ben sadece sunu dıorum ıronı yapıorum dıorda ıronı deıl sahsen saçma sapan seylerı solemek ıronı olmaz mantıklı olmalı mantıksızlık ön planda yazılarında

özledim
teninin
kokusunu
özledim

özledim
sımsıcak
nefesini
özledim

özledim
sohbetini
o sesini özledim

gelmedin göz bebeğim
can yoldaşım gelmedin.

vast souls
and inhumans,
bitten by infected jaws

abandoned minds
and corpses
lurking with moulded eyes
lacerated bodies
without mourners
nodding in gallows

crushed skulls
tasting the fur
of dying cats

needles, injecting pain
flamable skin
and deadly thirst
beyond mind
is sleep to be found
leap, leap, leap, leap
from life,
leave yourself,
die with me
---------------

Yaşını bilmiyorum şahsen ama olgun bir düşünceye sahip bir kişiliğin var biraz içine kapanık demeyelimde kendini anlatırken okadar uzun yazmana rağmen aslında anlatılandan daha fazlası olduğuna inanıyorum hayatında bir başkasıyla yarışa girmek değilde kendinle yarışa girmek güzeldir ama bir okadarda yorucudur dediğin şeyler güzel anlamlı konuşmak için konuşmadığın ortada tebrik ederim seni :) umarım hayatını istediğin pencerede yaşarsın

gecen gün bir konuda hakkımda yazdıkların beni derinden üzdü:(

gecen gün bir konuda hakkımda yazdıkların beni derinden üzdü:(

k.b ama yanı mendıl satan çocukları tokatlamak ne bılım kimse copcu veya dışarıda mendıl satmak ıstemez yanı oyuzden birazcık sınırlı yazdım .herkes bır ogretmen veya başka güzel ıs sahıbı olmak ıster fakat hayat bu işte annen hastalanır onun ıcın yardım edersın yanı küçümsememek lazım ınsanları sende o duruma dusebılırdın hayat bu ne olcagı belli deıl

her ne olursa olsun ben senden büyüğüm :/ saygı yitirilmemesi gerekir öyle değil mi?

anormal abi mesaj atamıyorum ben sanada ben birşey daha öğrenmek istiyorum bu avatar resmin altına yazı yazanlar var nasıl yapıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri