Batuhan Dedde - Ölüm Orkestrası - YouTube (bu müziğe bayılıorum)
pehh ben herşeyden sıkılan bazen kendisini bile anlayamayan birisiyim
genellikle çoğu kez karanlığa yönelim var değişik bir kişiliğim var
ben eleştiriyi cok severım genellikle şiddet yanlısı biri olsamda duygularını karanlığa gömmüş ama hala ii insan olmaya calısan biriyim
çoğu kez doğruları soledıgım veya ağzımı tutamadığım için kimse sevmez gerçi sevmelerinede gerek yok
lanet olası bu dünyada sürekli ders calısan birisi
duyguların insanlar için en büyük kusur olduğunu soleyen birisiyim
Death ,heavy ,folk,melodic,black,heavy metal dinleyen ve yaşamına muzıklerle devam eden hatta hayatına yön veren birisi
objektifim bazen ben bile nefret ediyorum insanlara cok şey kaybettırıyor cunku doğruları sölemek
çoğu kez hayatdan yasamakdan sıkılan yorulan birisiyim
toplum içine cıkmakdan pek hoşlanmayan aykırı yazar diye adlandırılan birisiyim
belkide cogu kez hayatını kahve çay pc ve dersler içinde geçiren birisi
pek insanlara güvenmeyen tersleyen asabı biriyim
insanlara saygım sonsuzdur ancak sınırlarını aşmassa ben bile tahmin edemiyorum
ailemi en cokda annemı cok seven
yapmacık kısılıklı insanların ölmesi gerektiğini düşünen birisiyim
hayatımdan mutsuzum ne bilim hep bişeyler yarım kalıyor hep bıseyler eksık gelıor ne ıstıorum amacım nedır dıye sorularla kafamı bulandırıorum
insanlar benle konuşmak ıstemesede ben hep susuorum ne bilim neden böle biriyim diye dusunmedıgımde olmadı hani
kısacası ben çekilmez biriyim insanların umutlu baktığı gözlere umutsuzluk getiren biriyim
lanet olası benım işte ben
artık hayatının sonbaharını yasıormus gıbı ruhum var tembellik olsun şey olsun artık hasta gıbı hıssedıorum kendımı ve bu yorgunluk altında her geçen gun bır sey kaybedıorum işte
çoğu kez hayatının sadece boşluk ıcınde geçeceğini hissediyorum hep bir arayış
hayırlısı ben bile tahmın edemıorum ne olacağımı hayat duzenımın ne olcagı belırsız
artık yasıtımkıler gıbı bıseylerden zevk alamama belkide yasıtımdakılerden daha ust bır yas ruha sahıp olmak nekadar kotu bısey cocuklugu alınmış gıbı hissetmek cok vahım
ne bilim gelecegım olsada ya bıseylerden zevk alamassam benım ıcın anlamı olmaz
hayaller mı peh saçmalık dıye dusunuorum ınsanların avunmasından başka bısey değil
sizde farkındamısınız ama ben cok farkındayım hep bırseyler ıcın yarışmak elde etmek kazanmayınca hep bır bunalım yaratıor neden bıseylerı kaybederken kazanamıoruz türkiyede ygs sınavı ıcın mesela kaybedersem resmen bunalım neden kaybederken bıseyler kazanamıorum
amacım kusursuz hatasız bır ınsan modelı yaratmak zaten oluyorda yavaş yavaş
ÜST İNSAN ^^ amacım
pehh ben herşeyden sıkılan bazen kendisini bile anlayamayan birisiyim
genellikle çoğu kez karanlığa yönelim var değişik bir kişiliğim var
ben eleştiriyi cok severım genellikle şiddet yanlısı biri olsamda duygularını karanlığa gömmüş ama hala ii insan olmaya calısan biriyim
çoğu kez doğruları soledıgım veya ağzımı tutamadığım için kimse sevmez gerçi sevmelerinede gerek yok
lanet olası bu dünyada sürekli ders calısan birisi
duyguların insanlar için en büyük kusur olduğunu soleyen birisiyim
Death ,heavy ,folk,melodic,black,heavy metal dinleyen ve yaşamına muzıklerle devam eden hatta hayatına yön veren birisi
objektifim bazen ben bile nefret ediyorum insanlara cok şey kaybettırıyor cunku doğruları sölemek
çoğu kez hayatdan yasamakdan sıkılan yorulan birisiyim
toplum içine cıkmakdan pek hoşlanmayan aykırı yazar diye adlandırılan birisiyim
belkide cogu kez hayatını kahve çay pc ve dersler içinde geçiren birisi
pek insanlara güvenmeyen tersleyen asabı biriyim
insanlara saygım sonsuzdur ancak sınırlarını aşmassa ben bile tahmin edemiyorum
ailemi en cokda annemı cok seven
yapmacık kısılıklı insanların ölmesi gerektiğini düşünen birisiyim
hayatımdan mutsuzum ne bilim hep bişeyler yarım kalıyor hep bıseyler eksık gelıor ne ıstıorum amacım nedır dıye sorularla kafamı bulandırıorum
insanlar benle konuşmak ıstemesede ben hep susuorum ne bilim neden böle biriyim diye dusunmedıgımde olmadı hani
kısacası ben çekilmez biriyim insanların umutlu baktığı gözlere umutsuzluk getiren biriyim
lanet olası benım işte ben
artık hayatının sonbaharını yasıormus gıbı ruhum var tembellik olsun şey olsun artık hasta gıbı hıssedıorum kendımı ve bu yorgunluk altında her geçen gun bır sey kaybedıorum işte
çoğu kez hayatının sadece boşluk ıcınde geçeceğini hissediyorum hep bir arayış
hayırlısı ben bile tahmın edemıorum ne olacağımı hayat duzenımın ne olcagı belırsız
artık yasıtımkıler gıbı bıseylerden zevk alamama belkide yasıtımdakılerden daha ust bır yas ruha sahıp olmak nekadar kotu bısey cocuklugu alınmış gıbı hissetmek cok vahım
ne bilim gelecegım olsada ya bıseylerden zevk alamassam benım ıcın anlamı olmaz
hayaller mı peh saçmalık dıye dusunuorum ınsanların avunmasından başka bısey değil
sizde farkındamısınız ama ben cok farkındayım hep bırseyler ıcın yarışmak elde etmek kazanmayınca hep bır bunalım yaratıor neden bıseylerı kaybederken kazanamıoruz türkiyede ygs sınavı ıcın mesela kaybedersem resmen bunalım neden kaybederken bıseyler kazanamıorum
amacım kusursuz hatasız bır ınsan modelı yaratmak zaten oluyorda yavaş yavaş
ÜST İNSAN ^^ amacım