b a y r a m

Konu sahibi son olarak 4485 gün önce görüldü
eskiden bayramlar sevıncle olurdu güleryüzlü insanlar imkanları olmasa bişe bişeyler vermeye calısırlardı.ne bilim evımızde önceden giyecegımız kıyafetlerımızı ayakkabılarımızı hazırlardık.her bir tarafta ne gıyecegımız elbıse seceneklerı olurdu.bide seker isteyen çocuklar olurdu :D ne günlerdi şimdi ise o gelen çocuklar yok giyeceğimiz kıyafetler fılan eskısı gibi deıl sankı bıkmışız gibi açıkçası eskiden herşeyin bir tadı vardı çocuklara seker vermenın alısverıs yapmanın sımdı okadar monoton gelıorki güleryüzlülük sevinç yok robot gibi yasıoruz gibime geliyor bende öyleyim hicbişeyin tadını tuzunu alamaz oldum alısverıs desen pek gıtmıyorum zevk yok.eski bayramlarımdaki neşeyi yasama kaynağını özledim herşey değişti artık.tadsız tudsuz robot gibi calısmaya mahkum insanlardan biri oldum.ne duygu var ne aşk var ne sevgi var ne dostluk ne arkadaşlık nede eğlence yok sadece pc ve evde oturmakdan başka . nedense artık pekde insanı yonu olmayan robot gibi yasamaya calısan bırey gıbıyım .muzıkler kahve pc ve kitaplar dışında.konusmak bile sıkcıı geliyor nedense internet ortamında geveze oluorum bunu neden yazdıgımıda bilmiyorum....kendi içinde yanlızlık ceken bırıyım galiba ondan yazıorum galiba.bu yanlızlık değişik bişey

Ben de küçükken çok heyecanlı olurdum bayramlarda, bayram kıyafetleri ziyaretleri çok hoşuma giderdi. O zamanlar annem bana eski bayramların tadı yok, çocuk olana her gün bayram derdi. O zamanlar anlamazdım neden böyle düşünüyor derdim ama şimdi anlıyorum onu. Belki de bayramlar gerçekten çocuklar içindir..

Ben de küçükken çok heyecanlı olurdum bayramlarda, bayram kıyafetleri ziyaretleri çok hoşuma giderdi. O zamanlar annem bana eski bayramların tadı yok, çocuk olana her gün bayram derdi. O zamanlar anlamazdım neden böyle düşünüyor derdim ama şimdi anlıyorum onu. Belki de bayramlar gerçekten çocuklar içindir..

aynn katılıorum sımdı okadar berbat gelıorkı gun bugun ne yapıcam ne yapsam ıı geçer dıye dusunuorsun ınsanlarla konuşmak ne bılım sıkıcı geliyor zevk vermıyor

aynn katılıorum sımdı okadar berbat gelıorkı gun bugun ne yapıcam ne yapsam ıı geçer dıye dusunuorsun ınsanlarla konuşmak ne bılım sıkıcı geliyor zevk vermıyor

Sen o zaman harbi nickinin hakkını veriyorsun :D

Eski bayramların tadı yok belki ama hiç olmamasından daha iyidir. İnan bana bugün bayram diyememek, ziyaretlerin sıkıcılığından yakınamamak çok çok daha kötü.

açıkçası dünya yok olsa üzülmem açıkçası saçmalık gibi geliyor zaten hergun asalak gıbı bıseyın pesınden koş amaçsız gibi

Geri