Azra

Konu sahibi son olarak 2600 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadşlar ben yeni üyenizim.Açıkçası forumu kimse tavsiye etmedi bunu da anlatmak istiyorum çünkü gerçekten çok ilginçŞimdi ben her zaman ki manyaklığımla Grange okumak istedim ve bugün kütüphaneden son kitabı olan Kaiken i aldım ve kitap hakkındaki yorumlara göz atmak için google amcaya yazdım zaman Kaiken ile ropörtajımız diye çıktı ve koptum haliyle:d Bir kaç forumda takılmışlığım vardı az göz gezdirdim çok hoşuma gitti velhasılkelam Merhaba ben geldim:d

Bu güne kadar ForumBahane ile tanışma ( Hikayesi diyorum ben buna ) ilğimi çeken Tek üye diyebilirim oPSs için :D Yeni üyelerimizden keyifli eğlenceli bir arkadaş oldugu Tanışma konusundan belli :cici:

Baktım ki arkadaşın konusu yok bana nasip oldu.

Yenilerden olmasına rağmen kısa sürede forumun sevgisini kazanan ve yorumlarını hoş bulduğum bir arkadaş.

Saygılarımı sunarım kendilerine.

kendine çok fazla güvenen, ukalalık diz boyu bir genç. (: gözleri ve kendisi güzel olan fakat bunun herşey demek olmadığının farkında olmasını biran önce temenni ettiğim, şımarıklığının geçmesini dilediğim bir genç bayan (: severim kendisini az buçuk.

bu konularında en güzel tarafı cevap veremeyecek olması :D

güzel yazmışsın classic aferin (:

05-06-2014
anlaşamayacağımız bir genç ama site ce sevilen sayılan birisi.

henüz tanışamadığımız gözleri güzel kendisi güzel üyecan :cici:

Mavi gözleri pek sevmesem de kendisini farklı düşünemedim nedense çok sempatik bir bayan:)

Severim mavişi :) Bu kızın gözleri çok güzel , maşallah deyim :D sohbeti güzeldir :)

geçenlerde bir konuşmamız oldu o da benim gibi çok konuşkan değilmiş bunu öğredim :D mavi gözleriyle nazar boncuğu her zaman kendisiyle güzel hatun maşallah sohbetide kendisi gibi hoş güzel

Özgüveni fazla olan mavis tanismadik kendisiyle tanisinca ugrarim yine (:

Daha öncede belirtmiştim.Akıllı ve nerede ne diyeceğini bilen mantıklı birisi.İnsanların ne halt yiyebileceğini önceden kestirebiliyor.O yüzden kimseye koşulsuzca güvenmek,yaklaşmak istemiyor.Umursamaz ve alaycı olabiliyor.Ayrıca bu tavırları nedeniyle başkalarına ukala,havalı geliyor olabilir.Sen yinede böyle kalmaya devam et.Her şey gönlünce olsun.; )

Azra
Mavisim ya ben sana yazmadımmı yazdım diye hatırlıyorum ama :( kendi günlügüme yazdım heralde :kiki: kafa kalmadı bendede ya :)
Foruma geldiginden beri göz koydugum mavisim benim :dyg:
Cok terbiyeli saygılı birisin gercekten kiminle nasıl konuscagınıda iyi bilen birisin :)
Herkese kolay kolay guvenmiyosun ama cok güclü birisin emin ol :)
Bütün asklarım bi yana sen benim ex askımsın :kiki:
Gercekten insanın güvenebilcegi sırlarını paylasagı birisin sen :)
Modda olmus benim ex askım cokta yakısmıs mavisime benim :)
Seni üzeni bende üzerim emin ol haksızlıga hic gelemezsin bunuda biliyorum ve hep böyle ol bitanem seni cokkk seviyorumm emin ol hep yanındayım ben senin :kiss:

Azra

Forumdaki nitelikli bayanlardan..
Neden böyle dedim; bulunduğun konum, buna uygun tavırların, ukalalıkla karıştırılan özgüvenin,olgunluğun, soğuk duruşun,içini ender kişilere açman aslında belki de bu forumda hepimize örnek olması gereken özelliklerin..En azından ben kendime bu payı çıkarıyorum.Karşındaki kişiyle diyaloğunun sınırlarını çok iyi belirliyorsun. Bu yüzden az öz paylaşımda bulunacağını, zor güvenip seçici olacağını, hayatta da daha az kırılacağını düşünüyorum.Böylece hep güçlü kalacaksın :)

Herşey gönlünce olsun Kalbi ve yüzü Güzel Kız..

İtiraf edeyim bi ara Azra'yı hiç sevmiyordum :p Sonra tanıdıkça sevilmeyecek bir yanının olmadığını gördüm. Kaçacak bana inşallah :p

genelde sessiz ama neşeli , etrafında sevilen ve sanıyorum ki adamına göre sohbet eden biri :)

Hiç sohbetimiz olmadı. Her fırsatta beni sevmediğini belirtiyor. Bu ara aktif, güler yüzlü, sevilen bir arkadaş. Her şey gönlünce olsun..

Dobra ve ara ara fevri duruşuyla dikkat çeken hanımefendilerimizden :p

Lan değişik xd
Nabza göre şerbet vermeyi seviyor.
Ben bu forumda kimseyi sevmediğini düşünüyordum ama öyle değilmiş. xd
Takıntılı biraz, aşırı şımarık görünse de olgun.
Kafa zehir, hazır cevap :d

Azra
gözlemledim ve şu sonuca vardım,
birileri beni sevsin diye yapmacık tavırlı değil
içinden geçen aynen dilinde kaleminde
hep böyle kalasın

Gerek forumda gerekse de forum dışındaki sohbetlerimize dayanarak diyebilirim ki, beni anlayan ve onu da anladığımı düşündüğüm birisi. Anlaşılmak güzel şey.

İyi bir dinleyici. Frekans uyuştuğu takdirde saatlerce sohbet edebilirsiniz. Uyuşmadığı takdirde şansınızı fazla zorlamayın derim : )

Bu arkadaşın sevmediğim yönü basit ve gereksiz şeyleri bazen dert ediniyor olması. Bunu yapıyor, evet, bazı şeyler insanın canını sıkabilir ama bazı şeyleri de kolayca kestirip atabilmek gerekir. Aksi halde çok yaşamazsın .p

Mizahi yönünü de ayrıca ele almak gerekir. Gülmesini ve güldürmesini biliyor.

Bir gün bir kitap yazarsam eğer bana kitap ismi konusunda yardımcı olacağına da söz verdi. Daha önce tartışmasnı yaptığımız o isimden daha iyi olmazsa yüzüne bakmam demedi deme .p

Genel olarak, aylardır muhabbet ederiz ve kardeş gibiyizdir diyebilirim.

Şimdilik bu kadar yeter. Sonra yine birşeyler karalamaya gelirim. Hdi cnm ok kib by aeo .s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri