Azra

Konu sahibi son olarak 2599 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 yil onceki halimi goruyorum onda .) Etrafina sanki karantina kurmus onu astiginiz takdirde cok baska bir insanla karsilasiyorsunuz. Ben karsilastim pek sevdim .)

Birebir sohbetimiz olmadı ama gözlemlediğim kadarı ile açık sözlü birisi ve kimi zaman sert cevaplar kimi zamansa şakayla karışık gülerekte olsa vereceği cevabı yine veriyor.
Umarım tanışırız kısa zamanda :)

Efsun Atahan .p çok ilginç bi karakter,))

Bana facebook tan "nbr serap?" Diye yazdı cevap verdim yazmadı bi daha : p

aglatacagim onu kararliyim .)

Aglatamadim izledigim filmlerin hepsini izlemis hatun. Zaten bize aglamak yakismiyor. Bize gulmek yasiyor degil mi .) optum guzel yuzunden. Sonra saapariz artikin .p

Beni feysbuktan eklemesiyle beraber forumdan önce feysbukta tanıştık. Allah'tan diyorum Nilü feysten kaybolmadan bulmuş beni.

Her neyse.. Bana yüreğini öyle samimiyetle açtı ki, ilk zamanlarda nasıl bir izlenimim olduğunu bile unuttum. İlk zamanlarda forumda ne hissettiğimi hatırlamıyorum bu yğzden. Mesela, değiştiğini ilk geldiği zamanlardaki gibi olmadığını kendisinden dinledim. Yaşadığı her şeye rağmen dimdik ayakta durabilecek güce sahip. Bu yönüyle tutup sevmelik yanını daha çok görmeye yardımcı oluyor. Bir de sevdiklerine çok sadık. Onların arkasında durabilecek kadar.

Eklemem gereken bir diğer şey de, forumda durduğu mesafe. Bu haline gün geçtikçe daha çok hak veriyorum. Bir ipucu bir üye konusunda onu görmeyi çok seviyorum :p

Öperim çok :gel:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri