Aziz Yıldırımın artık başkan olmaması

Konu sahibi son olarak 914 gün önce görüldü
Aziz zaten küfür gibi bi adamdı kendi taraftarlari bile bukadar tahammül edebildi ona.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

20 yıllık bir devrin sonu. Umarım artık Emre, Volkan vari kişilerin önünü kesen bir yönetim olur.

günlerdir üzüntümden ağlıyom :((((((

Ülke için umut vaad eden günlerin geldiğini hissettiren olay

şimdi say
kimler seni sattı
onu say aziz başkan

Yeni bir devrin başlangıcıdır heştek Koç’um Ali <3

Valla ben Aziz başkana saygı duyardım ama değişiklik şart idi. akfajfg

Tarihi çirkefliklerle, acizliklerle dolu kulübün çirkeflikte ve acizlikte nirvanaya ulaşmasına sebep olmuş başkan bozuntusu. Türk futbolunun ve fenerbahçenin kanını emen ve kalitesini düşüren çingen.

Başkanlığı boyunca fenerbahçeden çok Galatasaray'ın adını ağzından düşürmeyen, sürekli saldırgan tavırlarla milyonların antipatisini kazanan bi tiptir kendisi. Gitmesine sevindik mi? Galatasaraylılar olarak pekte sevinmedik açıkçası kulübümüze hizmet eden en büyük başkanlardan birisiydi kendisi Galatasaray kulübü, Galatasaray taraftarı vefalıdır kulübüne hizmet edeni kolay kolay unutmaz, senide unutmayacağız aziz.

Şükür Galatasaraylıyız.

Yerine gelen başlı başına sempati sebebi... silelim hafızalardan öncekini

Ben hâlâ bunca sene başkan kalmasına şaşırıyorum. Fb taraftarı çok geç isyan etti.

çok tuhaf bi durum tüm çocukluğum gençliğim .s.s protokolde onu göremeyince tuhaf oluyorum acaba şimdi napıodur inan olsun oturdum aziz yıldırım şimdi napıyordur acaba diye düşünüyorum ağır işsizimm .s.s

Bu saatten sonra döneceğini pek sanmıyorum, şâyet gelirse de yer yerinden oynayabilir.

Geri