Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe Taraftarına Transfer Müjdesi: '2 Tane Santrfor Alacağız, Belki Üçüncüsünü de...'

Konu sahibi son olarak 15 gün önce görüldü
By2PAlI.md.jpg

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Sevdalılar Derneği'ni ziyaret etti. Aziz Yıldırım burada forvet transferine dair önemli açıklamalar yaptı.

2025-26 sezonunun devre arasından bu yana forvet sıkıntısı çeken Fenerbahçe'de taraftarların beklediği haberi Aziz Yıldırım verdi. Başkan adayı, Fenerbahçe Sevdalılar Derneği'nde yaptığı açıklamada konuyla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

AZİZ YILDIRIM'DAN FORVET TRANSFERİ SÖZLERİ

En az 2 golcü transferi yapacaklarını aktaran Aziz Yıldırım, "2 tane kesin santrfor alacağız, bilin yani. Belki üçüncüsünü de... Diğer takviyeleri de yapacağız" dedi.

Medyada çıkan isimlere itibar edilmemesi gerektiğini vurgulayan Aziz Yıldırım, söz konusu transferleri 6 Haziran sonrası açıklayacaklarını belirterek şöyle konuştu:

"Sosyal medyada yazılan çizilenler sizleri etkilemesin. Biz ne açıklarsak doğrusu odur. Çok az kaldı. Ayın 6'sından sonra hangisinin doğru olduğunu göreceksiniz."

Kaynak

böyle utanç verici takımdayım 🚬
Sivasspor tutayim bari, en azından kazanmaları için umudum olmaz..

Teknik direktör de çok önemli ve yabancı olmalıdır.

10 santrafor al. Tövbe estağfurullah
Bu böyle bişi mi ya

10 santrafor al. Tövbe estağfurullah
Bu böyle bişi mi ya
Oyunda açık veren pozisyonları kapatmaları gerekiyor. Sakatlık ve ceza durumunda da elimizde aynı değerde sağlam oyuncu olmalıdır.

eee elinizde zaten 3 , 4 santrfor vardı :D:D:D:D
naptınızzzzz hepsini 2.devre sattınız siz asla ve aslaaaaaaa yakın puan farklarında şampiyon olamazsınız :D:D:D
eliniz ayağınıza karışıyor , panik bir takımsınız ruhunuzda var bu değil 13 bu kafayla daha çok zor şampiyon olursunuz.

eee elinizde zaten 3 , 4 santrfor vardı :D:D:D:D
naptınızzzzz hepsini 2.devre sattınız siz asla ve aslaaaaaaa yakın puan farklarında şampiyon olamazsınız :D:D:D
eliniz ayağınıza karışıyor , panik bir takımsınız ruhunuzda var bu değil 13 bu kafayla daha çok zor şampiyon olursunuz.
Konu asla bu ya da bunun gibi teknik konular değil. Ülkedeki saçma sapan kirli siyaset spor ve sporcunun üzerinden, ulusal hangi branş olursa olsun elini çekmediği sürece hiçbir şey değişmez. Böyle olduğu sürece ne kaliteden, ne uluslar arası başarıdan ne de ileriye dönük kaliteli alt yapı çalışmalarından bahsedemeyiz ve sporcu yetiştiremeyiz. Çok da düzelecek gibi durmuyor. Açıkçası futbolu özellikle izlemekten keyif alıyorum bu yüzden Avrupa liglerini ve kupalarını daha çok takip ediyorum.

Konu asla bu ya da bunun gibi teknik konular değil. Ülkedeki saçma sapan kirli siyaset spor ve sporcunun üzerinden, ulusal hangi branş olursa olsun elini çekmediği sürece hiçbir şey değişmez. Böyle olduğu sürece ne kaliteden, ne uluslar arası başarıdan ne de ileriye dönük kaliteli alt yapı çalışmalarından bahsedemeyiz ve sporcu yetiştiremeyiz. Çok da düzelecek gibi durmuyor. Açıkçası futbolu özellikle izlemekten keyif alıyorum bu yüzden Avrupa liglerini ve kupalarını daha çok takip ediyorum.
Bu yeni değillllll futbola siyaset karıştığından beri kombine mi bile yenilemedim... çok küçük yaştan beri kovalardım takımımı ama heves bırakmadılar:p

Bu yeni değillllll futbola siyaset karıştığından beri kombine mi bile yenilemedim... çok küçük yaştan beri kovalardım takımımı ama heves bırakmadılar:p
Olsun sen yine destek çık takımına kombine babında yani.p Başkanınız aslında kuvvetli Aziz Yıldırım kadar da eli kolu uzun Avrupa' da ilerleyebilecek kadar bir kadro da kurulabilir de işte ah işte :D

Olsun sen yine destek çık takımına kombine babında yani.p Başkanınız aslında kuvvetli Aziz Yıldırım kadar da eli kolu uzun Avrupa' da ilerleyebilecek kadar bir kadro da kurulabilir de işte ah işte :D
Ben Ahmet Nur Çebi'ye kadar kombineliydim zaten o adam gelince kestim şimdi ki de sözünün eri değil :D
ben Fikocuyum astığım astım olacak kestiğim kestik...
masaya yumruğunu vuracak bu kalıpsız tipi ile konuşması bile uyumsuzzz. Keşke o da defolsa...

Ben Ahmet Nur Çebi'ye kadar kombineliydim zaten o adam gelince kestim şimdi ki de sözünün eri değil :D
ben Fikocuyum astığım astım olacak kestiğim kestik...
masaya yumruğunu vuracak bu kalıpsız tipi ile konuşması bile uyumsuzzz. Keşke o da defolsa...
Sakin ol şampiyon , ama önce şampiyon ol, hoş şampiyon olunca da sakin kalmazsın zaten ahaha
Fikret Orman gerçekten babacan bir insandı. Ağırlığı hepsinden daha çok vardı. Öyle olunca da işte bu sistemsizlik sisteminde üzerine
üzerine geliyorlar ve sonuç maalesef bu oluyor. Devran dönecekteee işler düzelecektee yosun kombinesine kavuşacaktaaa ohooo ölme eşeğim yaz gelsin:D

Geri