-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Saran gelsin isterdim ancak Ali Koç aday olunca Saran geri çekildi. İkisi de olabilir fakat Ali Koç çok yıprandı ve ani çıkışlar yapabiliyor, bu sebeple bilemiyorum.@Lefty aziz başkan geri gelsin istiyor musun yoksa ali Koç mu devam derdin bir fenerli olarak yoksa yepis yeni bir yüz mü görmek isterdin?
düşünsene seneye kılıçdar fenerin başına gelmiş fener Türkiye kupası ve lig kupasını almış.rams parkta galatasarayı 7-0 yenmiş.şampiyonlar Ligi'nde real madrid ile final oynayacak ohh misss.Saran gelsin isterdim ancak Ali Koç aday olunca Saran geri çekildi. İkisi de olabilir ancak Ali Koç çok yıprandı ve ani çıkışlar yapabiliyor, bu sebeple bilemiyorum.![]()
19.05 kehaneti mi bu yoksa?.rams parkta galatasarayı 7-0 yenmiş.
Tabii ki en iyi başkanı ve teknik direktörü seçmeye çalışacağız ancak rakiplerin bu konuda objektif olabileceğini hiç sanmıyorum.Fener camiasini anlamak zor.Birisi sampiyon olmazsam,daha aday olmam.Seklinde demec verip,bir kac ay sonra aday odugunu acikliyor.
Digeri islerim yogun,aday olmam mumkun degil…Dedikten bir iki hafta sonra adayim diyor.
Bir digeri 4 kupaya talibiz,hepsi bizim…Dedikten bir kac ay sonra “sanki benden once kupa aliyordunuz” demis…
Seneye bir de Morinyo gelirse ligi iyice Brezilya dizisine cevircekler.