Aziz Yıldırım

B
  • Kullanıcı Burak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
ilk zamanlarında daha çocuktum o zamanlar bişeyleri iştirak edemiyor , aşırı bir düşkünlüğüm vardı ama son zamanlarda özellikle , sokakta görsem iki çift laf muhakak ederim..
bir liderin , bir yöneticinin daha doğrusu lider sonuçta koca kulübe hitap ediyor..
her ne olursa olsun , onca sene başkan olmuşsun bir avrupa kupası şarttı bu takıma , kene gibi yapıştı gitmek bilmiyor , adamın kongresinin mayısları bitmiyor .. son zamanlarda okul açık gfb uyguladığı yaptırımlarda cabası , ama taraftarıda karşına aldı son bi kaç senedir fazla ömrü kaldığını düşünmüyorum..

öfke doluyum sana aziz yıldırım.

En azından bazı başkanlar gibi parayı cukkalayıp basına İbrahimoviç haberleri yaptırıp taraftarı aptal ve geri zekalı yerine koymuyor.

Hataları ve yanlışlarıyla adamdır. Adam olmayanlar da sevmez zaten.

kimdir necidir neyin kafasını yaşar bilemem de, dünyanın en cani adamı bile olsa demeç verirken sinirli dahi olsa, ağzından salyalar seller olsa yine de yanaklarını sıkıp "oyyy oyyy oyyyyş " diye sevesim geliyor, kızamıyorum nan bu kerataya

aklıma forumda dolaşan aziz yıldırım geldi.burdadamı peşimizi bırakmadın be kardeşim.

Takımı şampiyon yapmış bir hocayı, karılarla teknede sefa yapıyor diye kovmasına mı yanayım.
Avrupa'da başarı yakalayan, takımı ligde şampiyon yapamadığını için kovduğu hocaya mı yanayım.

Bilemedim.

Aziz Yıldırım: "kimse ben şampiyon yaptım demesin"

Aziz Yıldırım: "başarı ismail hocanın, başarısızlık bizimdir"

okunuşu

Aziz Yıldırım: "kimse ben şapiyon yaptım demesiy"

Aziz Yıldırım: "başayı ismayil hocanın , başayısızlık bizimdiv"

baskanligi boyunca galatasarayin onlarca kupasina sahit olmustur. baski ve tehdit ile basari yakalayacagini sanan, sacma sapan transferlere milyon eurolar harcayan bir adamdir.

2011 şampiyonluğunu getiren sivas deplasmanında sivas kalecisi korcan çelikayın bilerek topu bacak aralarından kaçırması sonucu şikeye mahkum olmuş futbol mafiası başkanıdır
bülent uygun,şekip mosturoğlu,ilhan ekşioğlu,olgun peker,
korcan çelikay,mecnun okyadmaz,ümit karan,serdar adalı,ibrahim akın ile beraber ceza evinde yatmıştır

Br0BrM.jpg

gıççdan bacaklı tad bücür :pppp

türk şikesinin yaşayan efsanesi. :D

FutßoL Tarihinin En Kötü ikinci ßaşkanı

Geri