Azicik dürüm, bol vitamin. Tunali Vietnam ruyasi...

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yemek Tarifleri
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ben de etli ayi adam durumu sandim.
Meger saglikli kadin durumuymus.
Eline saglik

Niye kendinize eziyet ediyorsunuz anacım :( can boğazdan gelir

Ufak bir örnek vereyim, sotelenmiş tavuk-kırmızı et kullanmak isteyenler için.

Belki kıyma ile bile olur, ben sotelediğim tavukla denemiştim. Dediğim gibi sardıktan sonra susam yağıyla alt üst etmiştim. Susam yağı opsiyonel ama insanı havaya sokuyor biraz:d

Saglik bir yasam bu saglikli
Saglikli gidaaa bu saglikli

Yalniz princ yufkasi isi bozuyor. Dar gelirli aileler icin biraz lüks.
Kafadan 1000 tl si var yani.
Ulan yine pay to win be..
Ya bırak yemişim sağlıklı yaşamı kırmızı et olmadan yaşam mi olur beğ!!!!

• Hehe
Tepkiler: W
Ah ah ben 55 ustune cikmadim omrum boyunca, ayni sen gibi konusuyordum :emoji_sweat_smile: sonra Allah dert verdi, care aramak icin binbir takla atiyorum her seyi deniyorum.
Rabbim dermansız dert vermesin w hanimcigim ama pirinç lapası yufkası vs de yenmez ki şimdi :D

• Hımm
Tepkiler: W
Hayatımda rejim yapmadım yapmayı düşünmüyorum 57 kg yum teşekkürler...
Rejim ile olmaz zaten çünkü aşırı kilo problemi yoksa metabolizma hızını düşürdüğü için rejim tavsiye edilmez. Sağlıklı yeme alışkanlığı oluşturup ömür boyu devam ettirmek gerekiyor. Aşırı kilolu olanlarda da bazı testler yapıp öyle karar veriyorlar.

Davet ya da bir plan yoksa akşam geç saatlerde yemek yememeye özen göstermek gerekiyor.

Rejim ile olmaz zaten çünkü aşırı kilo problemi yoksa metabolizma hızını düşürdüğü için rejim tavsiye edilmez. Sağlıklı yeme alışkanlığı oluşturup ömür boyu devam ettirmek gerekiyor. Aşırı kilolu olanlarda da bazı testler yapıp öyle karar veriyorlar.

Davet ya da bir plan yoksa akşam geç saatlerde yemek yememeye özen göstermek gerekiyor.
Gece ikide bile gece donercisine gidip döner yiyen bir insanım ben lefty tabiki sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum ..q

Ekmeği, şekeri kesin güneş battıktan sonra bir şey yemeyin bitti, gitti. Yok ben duymadım, yok ben görmedim, yok ben okumadım diye yana yakıla dolaşmayın orda burda. Sonra falcıdan bozma diyetisyene, halı yıkamacıdan bozma psikologlara düşersiniz, üzülen siz olursunuz benden demesi.

Geri