Azerbaycan İtfaiye Araçları.

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Saat 05:10 Denizli Ankara asfaltı üzerinde bir yerde çalışıyorum ve şimdi önümden 10 ile 15 arası bir itfaiye aracı konvoyu geçti Azerbaycan itfaiyesine ait araçlar.

ne yiduğü belirsiz Azerbeycan askerleri toprağıma ayak basıyor :d

ispanyol pilotlardan biri vardı ufffffff....... keşke başka yangınları da söndürse dedirtiyor insana...... israilli ekibi hiç beğenmedim..... azeri ekipten var mı kamil abi söndürmelerine doyamayacağımız bir itfaiye eri..... :emoji_thinking:

İsrail’den bile yardım istemişler tuhh

Azerbeycan asla aciz görmez Türkleri. Belki tuhaf gelecektir ama Türk askerleri Karabağa indi ve 5 sene orda kalacaktır diye bizim ülkede bayram ilan edildi.
cümle eksik olduğundan yanlış anlaşıldı. ülke yöneticilerinin devletlerden yardım istemesi bizi aciz gösteriyor. azerbaycan'ın aciz görüp görmemesi değil konu.

Geçen sene Yunanistan yanmıştı. Bu sene biz, seneye de (tahminim doğru çıkarsa) İran'da yangınlar başlar. Orada da vardır Çam ormanları. Her yere Çam dikerseniz, yanarsınız çıra gibi.

Arkadaşlar olayları böyle değerlendirmek doğru değil. Şimdi Bizim insani olarak yardım ettiğimiz bir sürü ülke var onları biz küçük mü görüyoruz Hayır. Ayrıca bugün; Dünya üzerinde yangınlar son derece çoğalmış bir vaziyette. bunun organize tüm dünya genelinde bir terör olayı olduğunu söylemek mantıktan uzak ancak güneş ışınlarının daha yakıcı şekilde dünyaya geldiğini söylemek herhalde daha mantıklı. Bu da atmosferdeki zararın boyutunu iyice göz önüne sermektedir. bunun için dünya genelinde acil önlemler alınmalı ve atmosferi tamir etme şansına sahip tek bir husuz yani ağaçlandırma faaliyetlerine geliştirilmelidir. bu konuda ne gibi sosyal medya üzerinden organizasyon yapılır? Düşünmek gerekir. düşünmeyi bırakalım uygulamak lazım fikri olanlar yazabilir mi?

Geri