Lareina
Üye
çok geç artık fghjklkşklşLariena diyorum ahahaha.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
çok geç artık fghjklkşklşLariena diyorum ahahaha.
Yoo Aze ban yesinBen kendimi sizin için feda edeyim. Beni banlasınlar. Sıkıldım.
Yooo Azeye kıydırmam. Ben banlanırım. Ancak @HosgeldinHarunAbi banlasın. Diğerlerini kaldıramam…Yoo Aze ban yesinsen kal.
Ağda yapsaymış bari ııyyykk khkgjg
Tamam arkadaşlar, bizim görev iptal.Yooo Azeye kıydırmam. Ben banlanırım. Ancak @HosgeldinHarunAbi banlasın. Diğerlerini kaldıramam…
sus. kıl boyuna karışamazsınız.Ağda yapsaymış bari ııyyykk khkgjg
8 oy almışım.. daha foruma gelmem.Ya bu konu hangi arzın talebi hala anlamadım....
Kahretsin! En buyuk karti oynadi!kasdjdsjsj iki oyu gördüm ya dedim karga ve run kesin.... canım arkadaşlarım ya.....
egm gibi sadeyi etiket yapmazsam
@Sade

Siz kalın xast banlansın..kasdjdsjsj iki oyu gördüm ya dedim karga ve run kesin.... canım arkadaşlarım ya.....
egm gibi sadeyi etiket yapmazsam
@Sade
Böyle yazıyor, sonra run banlansın tuşuna basıyor.. oyları görüyoruz sevgili Sade haah.Siz kalın xast banlansın..
Karslılardan nefret eden Erzincanlı bi arkadaşım var hemen ona atıyorum görseli. Soyadına bile tahammül edemeyecek ajdndjdjdj