Azar ve Tango dahil 29 flört uygulamasına erişim engeli

🕒 Konu sahibi 14 saat önce aktifti
Mahkeme, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun (BTK) 29 görüntülü sohbet ve flört uygulaması için aldığı erişim engeli kararlarını onayladı.

2025-29-07-erisim-engeli-jpg-jpg.jpg

Kararlar 20 Ağustos’ta BTK Başkanı Ömer Abdullah Karagözoğlu tarafından alınmıştı.

Erişim engeli kararları 20 Ağustos’ta Ankara 3’üncü Sulh Ceza Hakimliği, 22 Ağustos’taysa Ankara 4’üncü Sulh Ceza Hakimliği’nce onaylandı.

Engelli Web’in aktardığına göre erişime engellenenler arasında popüler olan Azar, LiVU ve Tango da var. Engellenen uygulamaların bazıları şöyle

• Azar
  • Mili
  • Chat Match
  • CallMeChat
  • Flirtify
  • Hotchat
  • LoveRoulette
  • Alve
  • Mixu
  • Coomeet
  • Tango
  • CamSurf
  • ChatRoulette
  • ChatZoZO
  • SugarLab
  • LivCam
  • InstaCams
  • Derya
  • Aduvee
  • Vidizzy
  • Chat Pig
  • LivU
  • StrangerCam
  • TinyChat
  • SarmaşDolaş

Haydaaa. Ne zararı vardı ki bunların.

İnsta falan kapatin cesaretiniz varsa ;d

bu kadar çok flört uygulaması mı varmış?

Hayal kurmak da yasak.

Tabikide bana guvenebilirsin Klaus beni cevreme sor nasi iyi flortden uzak bir insan oldugumu onlar anlatsin <3 xd

Ya o değilde dün arkadaşımla konuşurken tindr dan konu açıldı oyuncak resmi koy 15 dk da 100 beğeni gelir dedi
Dedim saçmalama iddiaya girdik
Avokado ayıcığımın fotosunu koydum 7-8 dk da +99 beğeni geldi kafayı yicektim goygoyuna yakışıklıları sağa kaydırdım matchleştik şaka mı ya yemein ederim erkeklere inancım bir kere daha bitti
Oyuncak ayı lan oyuncak ayııı aloooo????
biri de yazmış evlenmek istiyorum oyuncak ayıyla evlen…

Ayyy tangoyu hatirliyorum kabuss :d mesafe olarak yakinda olanlar arayabiliyordu. Ekran resmi pipi yapip arayan olmustu :s

Iyi ki hic bulasmadim ya beni cok dolandirirlardı buralarda ,s

Tühh şimdi ben nereden eskort bulacağım!!sanal p.venklik çok kullanışlıydı oysa..

.dddd
Yorumlar harika.

Tango'da kadınlar iç çamaşırı ile yayın yapıyorlar. Hediye atana video atarım yada özele geçeriz falan diyolar. Ne kadar azmış kudurmuş insan varsa orada.

Geri