Azaların son üzüldükleri şey

🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Güzelliğimi ve körpeliğimi kıskanan kahpe bir sivilce tarafından burun üstünde saldırıya uğradım. Neyse ki geçti. Üzüldüğüm son şey burnumdaki sivilceydi evet.​

Uçan kuş bile üzüyor. Benim neden kanatlarım yok.

foruma dönenlerin bir kısmı... bir kesmi...

ben başlığı "son güldükleri şey" diye okudum, yeniden bakınca dikkatimi çekti. bir de artist gibi kalpli tepki veriyorum falan.
henüz foruma döndüğü için üzüldüğüm kimse yok, biraz gözlemleyip mesajımı editleyeceğim... ya da sen beni konuyla alakalı bilgilendirmek istiyormuşsun mesela... sjdfsdf

ben başlığı "son güldükleri şey" diye okudum, yeniden bakınca dikkatimi çekti. bir de artist gibi kalpli tepki veriyorum falan.
henüz foruma döndüğü için üzüldüğüm kimse yok, biraz gözlemleyip mesajımı editleyeceğim... ya da mesela sen beni konuyla alakalı bilgilendirmek istiyormuşsun mesela... sjdfsdf
ben senin yorumu da mesela başak yok diye üzülmüşsün diye düşünerek beğenmiştim... gerçi bizim için ne yazdığımızın pek önemi yok, gözü kapalı favlar geçeriz...
tabii hemen bir sunum hazırlıyorum sana, öhö öhöm. bilgi paylaştıkça güzel (civciv)

ben senin yorumu da mesela başak yok diye üzülmüşsün diye düşünerek beğenmiştim... gerçi bizim için ne yazdığımızın pek önemi yok, gözü kapalı favlar geçeriz...
tabii hemen bir sunum hazırlıyorum sana, öhö öhöm. bilgi paylaştıkça güzel (civciv)

dkjfhdgfg

tam tersi ben de senin postunu kendi dönüşüme yorup, malum kişinin forumda olmayışına gülüyordum kendi mesajımda... her halimizle mükemmeliz ve tabii başak yok diye hepimiz üzgünüz...
bir mesaj kadar uzağındayım, bekliyorum...

Pizzayı yanlış söylemişim.
Kepekli geldi.

Konu sahibinin açtığı her konunun tutulması son derece üzücü.

Denizde ayagima yapismis kumlar beni uzer.

çamaşır makinemi çok üzdüm bugün, o da üzerime yürüdü bende üzüldüm

umarım bozulmazsın

Geri