Azaların IRCForumları hakkında söylemek istedikleri olumlu ya da olumsuz şeyler

• Kullanıcı Mastor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
son zamanlarda olup bitenlere bakınca içimden şöyle bir şey geçmiyor değil kaç gündür.

azalarak, bitiyor.

Demir Balyoz lakaplı IRC yönetiminin son banışlarından sonra:​

Nick veriyoz mu?

Ne guzel bos bos takiliyoruz iste.

Forumsal alınmadan önce daha iyiydik sanki. Daha az kişiydik ama iyiydik ya. Abi tam belasınız, belaaaa(birkaç kişi hariç).

forumsalcılardan kim kaldı diyeceğim de çoğu farklı nicklerle farklı isimlerle burdan devam ediyor.

x bi huzur verse de küsenler geri gelip, forum eskisi gibi canlansa keşke...........

Şu sadece nickten ibaret olan kişilerin kendilerini belli etme zamanı gelmedimi artik sizce de? O nickin altinda erkek mi var kadin mi var belli degil bide bu uyeler millete akıl filan vermeye kalkiyo dimi shahhahahhshshwhwhsjaj.

Buraya bir ara uzun uzun yazalım
Ancak şu var eski.donem daha iyi idik. Gruplaşma yoktu laf.sokma yoktu.Gerek bizim hatalarımız oldu gerekse bazı kişilerin menfaat çıkarları vardı. Tek diyeceğim şuan bu eskiden daha iyi idik.
Ilerde tekrar yazariz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Konu icerigini es gectim. Videoda ki kel adam guldurdu hahaha :d

Forumda sürekli bulunamıyorum fakat her ne yaşanıyorsa zaman zaman garip tavır almalarla karşılaştığım oluyor yani kavga ettiği bir üye ile iki kelime konuşana tepki duyan üyeler var, cidden anlaşılmaz bir durum.
Üyeler arası inatlaşma ve gruplaşma sonucu yaşanan gerginlikler oluyor.
Üyeyi etiketlemeden farklı başlıklardan laf söylemeye çalışanlar var ki bu da enteresan bir durum.
Egosuna yenilip doğruya yanlış ya da tam tersi yanlışa doğru diyen üyeler var ve bu da çok ilginç.

Tüm bu olumsuzluklara rağmen kaliteli tartışma ve sohbet yapılabilecek kişiler de var. Zamanla daha güzel bir ortam olmasını dilerim çünkü herkesin sonuçta az çok emeği var.

Başkasının hayatina burnunu sokup durmadan sana saran üyelerde var mesela kendi hayatlarıyla ilgilenmekten aciz Azalar gerçekten enteresan

Artık her şey eski güzelliğini yitiriyor. Forum da buna dahil. Güzel insanlar var konuştuğum -az ya da çok, yakın ya da değil- onlar güzel kılıyor burayı. Onun dışında da bir şey düşünmüyorum şimdilik.

bence bu forumun kaos durumu çok kötü.

kaos şeması ,hilal sezene, sezen jujuya, juju hepsine sonra hepsi edriye.
ben hep uşak oluyorum arada

+ İyiler şimdilik yeterli seviyede.
- Eskisi gibi mülâkat konularından yoksun.

İş yeri gibi,her telden insan var.
Teşekkürler.

Geri