-
-
-
-
-
Kategori sevdiğim 1 olgudur fakat azaları kategorize etmem. Herkeste her şey vardır.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Turkiye’de bir kitle var herbokolog diyorum ben onlara. Hayatlarinda kendilerinden baska hicbirseyi begenmeyen ama hersey hakkinda fikri olan herseyi bilen kisilerdir bunlar.
Bu forumda da var bu herbokologlardan. Sende onlardan biri olma yolunda hizla ilerliyorsun Mastor . Bir isede saygi duyun kendinizden bezdirmeyin.
:78aNG5:
Konuyu yeni açmadım.
Konu yönetimle de alakalı değil.
Te 10 Eylül konusu.
Ne bu atar bre kardeşiiiimmm.
:2135789kd0q10z0m6:
Ayrıca ben memelogum. Memennum oldum. Tşk
Berat sen bizi nasil goruyorsun bilmiyorum ama gercekten kardesim gibi goruyorum seni.
Eksik fazla yanlis dogru inan ki surasi icin ciddi bir efor sarfediyoruz. Forum dedigimiz kavram tum dunya’da öldü, can cekisiyor. Sosyal medyadan sonra hicbir zaman eskisi gibi olmayacak.
Bizim gibi bu tarz platformlarda vakit gecirmekten keyif alan arkadaslar memnun olsun, guzel kaliteli bir ortam olsun diye ugrasiyoruz.
Konu evet 10 Eylul’de acilmis ama dun butun gun bu isle ugrastiktan sonra bu tarz yorumlar insani uzuyor acikcasi. He bunu baskasi yazsa sallamazdim sevdigim icin kirildim belki de bilmiyorum.
AAAAA
BEN ŞİMDİ BANLAN MIYOR MU YUMM?
Mesela sınır nedir ne yapsam banlanmam.
![]()
Banlanmıyorsun foruma giriş yapıyorsun konuları geziyorsun ama yorum yapamıyorsun cevap veremiyorsun. Ulan bu banlanmaktan daha beter aslında ahahaha süper mantıklı