Azaları kategorize etmek

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Kategori sevdiğim 1 olgudur fakat azaları kategorize etmem. Herkeste her şey vardır.

beni kategorize etme, benle oynama.Yaftayı yapıştırıp, bana isim koyma.
böyle bir şarkı vardı dimiii.

Mastor'un Elmas kategorisinde yer alması da bir kategorize etme.

Turkiye’de bir kitle var herbokolog diyorum ben onlara. Hayatlarinda kendilerinden baska hicbirseyi begenmeyen ama hersey hakkinda fikri olan herseyi bilen kisilerdir bunlar.

Bu forumda da var bu herbokologlardan. Sende onlardan biri olma yolunda hizla ilerliyorsun Mastor . Bir isede saygi duyun kendinizden bezdirmeyin.

Turkiye’de bir kitle var herbokolog diyorum ben onlara. Hayatlarinda kendilerinden baska hicbirseyi begenmeyen ama hersey hakkinda fikri olan herseyi bilen kisilerdir bunlar.

Bu forumda da var bu herbokologlardan. Sende onlardan biri olma yolunda hizla ilerliyorsun Mastor . Bir isede saygi duyun kendinizden bezdirmeyin.

:78aNG5:

Konuyu yeni açmadım.
Konu yönetimle de alakalı değil.
Te 10 Eylül konusu.

Ne bu atar bre kardeşiiiimmm.

:2135789kd0q10z0m6:

Ayrıca ben memelogum. Memennum oldum. Tşk

Mükemmel azalar ve diğerleri.
Mükemmelleri belirtmeme gerek yok.

:78aNG5:

Konuyu yeni açmadım.
Konu yönetimle de alakalı değil.
Te 10 Eylül konusu.

Ne bu atar bre kardeşiiiimmm.

:2135789kd0q10z0m6:

Ayrıca ben memelogum. Memennum oldum. Tşk

Berat sen bizi nasil goruyorsun bilmiyorum ama gercekten kardesim gibi goruyorum seni.

Eksik fazla yanlis dogru inan ki surasi icin ciddi bir efor sarfediyoruz. Forum dedigimiz kavram tum dunya’da öldü, can cekisiyor. Sosyal medyadan sonra hicbir zaman eskisi gibi olmayacak.

Bizim gibi bu tarz platformlarda vakit gecirmekten keyif alan arkadaslar memnun olsun, guzel kaliteli bir ortam olsun diye ugrasiyoruz.

Konu evet 10 Eylul’de acilmis ama dun butun gun bu isle ugrastiktan sonra bu tarz yorumlar insani uzuyor acikcasi. He bunu baskasi yazsa sallamazdim sevdigim icin kirildim belki de bilmiyorum.

Berat sen bizi nasil goruyorsun bilmiyorum ama gercekten kardesim gibi goruyorum seni.

Eksik fazla yanlis dogru inan ki surasi icin ciddi bir efor sarfediyoruz. Forum dedigimiz kavram tum dunya’da öldü, can cekisiyor. Sosyal medyadan sonra hicbir zaman eskisi gibi olmayacak.

Bizim gibi bu tarz platformlarda vakit gecirmekten keyif alan arkadaslar memnun olsun, guzel kaliteli bir ortam olsun diye ugrasiyoruz.

Konu evet 10 Eylul’de acilmis ama dun butun gun bu isle ugrastiktan sonra bu tarz yorumlar insani uzuyor acikcasi. He bunu baskasi yazsa sallamazdim sevdigim icin kirildim belki de bilmiyorum.

Est. ahbablık karşılıklı.

Yani ben bunu bugün açmadım. Yanlış anlaşıldı bence :d azaların azaları kategorize etmesi hususu ile alakalı da açmış olabilirim, böyle bin tane konum var hepsi de kakara kukara, emek verdiğinizi herkes görüyor, yönetimsel şakalarıma son veriyorum sizleri üzmek istemem elbette.

:f29:​

@X bu Elmas üyelerde banlanmama olayını Mastor üzerinde deneyelim diyecemde grup açmaktan bunalıma girdim anahtarı unutuyorum yine bak kapıda yarına kadar dayan lütfen :D

Bende elmas üye olayım, bende banlanmayayım. Hem ben yönetimsel şaka da yapmıyorum.

AAAAA

BEN ŞİMDİ BANLAN MIYOR MU YUMM?

Mesela sınır nedir ne yapsam banlanmam.

ak-chimp.gif

Bunu öğrenmese iyi olacaktı
Durduramazsınız diyeyim

AAAAA

BEN ŞİMDİ BANLAN MIYOR MU YUMM?

Mesela sınır nedir ne yapsam banlanmam.

ak-chimp.gif

Banlanmıyorsun foruma giriş yapıyorsun konuları geziyorsun ama yorum yapamıyorsun cevap veremiyorsun. Ulan bu banlanmaktan daha beter aslında ahahaha süper mantıklı

Evet bu kötüymüş, gösteriyor ama icraat yok gibi. Ay adam kudurur ha. Ben bu olguyu sevmedim beni direkt banlayın çizgiyi aşınca. Tşk.

• Beğen
Tepkiler: X
Bence bunu bütün süreli banlayacağınız üyelere uygulamalısınız skdj okusun ama yazamasınlar....

Fakir ve zenginler.

Asla gümüş üye seviyesini geçip altın olmayacağım. Daha önce de demiştim gene diyorum altın üyeliği sevemedim sevemeyeceğim.

Geri