Azalar hakkında öğrenildiğinde şaşırtan bilgiler

🕒 Konu sahibi 18 saat önce aktifti
huri'nin 1 salon hanımefendisi olduğunu öğrenince mesela.​
Aynı şaşırgaçlığı No Pasaran ile X'in aynı kişiler olduğunu öğrendiğimde yaşamıştım.​
Bir diğer şaşıracağımı düşündüğüm bilgi de Süreyya'nın aslında 1950'lerde yaşıyor olduğu durumudur, önce ispatlamam lazım. Çalışıyorum.​

Arkhe ne diyor Shini hanım...
Ben yıllardır hanım diyorum ya bi snye.. aaa...

W hanımın Çorumlu olmaması beni ziyadesiyle şaşırtmıştı.

Arkhe ne diyor Shini hanım...
Ben yıllardır hanım diyorum ya bi snye.. aaa...
Dalga geciyor o ya :d
Hem erkek olsam da sevmez miydin beni Anna :// Cinsiyet degistirmeyi henuz dusunmuyorum ama olur da dusunursem, aklimdaki soru isaretlerini gidereyjm simdiden :d

Dalga geciyor o ya :d
Hem erkek olsam da sevmez miydin beni Anna :// Cinsiyet degistirmeyi henuz dusunmuyorum ama olur da dusunursem, aklimdaki soru isaretlerini gidereyjm simdiden :d
slkjh
Erkek olsan daha cok severdim diyomuşum şimdi ayy denicek şey mi bu.. bi sus sen...
Shini hanımcım ben sizi böyle seviyorum...

no pasaran için halk kahramanı diyorlar, sakın komünist olmasın?

Karga'nın psinoza olduğunu öğrendiğimde cok şaşırmıştım... cünkü niye şaşırmayım... ama herşeye rağmen haylan cok tatlı....

anna, anna, anna. birkaç gün önceki uzaklaştırılma zamanıma denk gelen "aslında adamın mesajı komikti" mesajındaki şahs-ı adam ben miydim acaba? eğer öyleyse çok teşekkür ederim.

Evet size dedim.
Bence komikti.. ama bunun size bir faydası olmadı.. cünkü önemli olan adminlerin komik bulmasıydı efendim.... hoşgeldiniz.

onlar da gülsün istedim ama çok gergin bir anlarına denk geldi sanırım. sağlık olsun. bizim küflü ihtiyar heyetinden biri bile ses etmedi. hakkımı savundunuz, cidden çok teşekkür ederim.

kızlardan biri sap çıkarsa şaşırırım
fazla şaşırmam
şu kadar şaşırım
çok şaşırmamak lazım

Onlar ses ederdi de, 65 yaş üstü yasağa takılı kaldılar...
gülü dikene, hakkı hakedene verme taraftarıyım efendim...
ikidir teşekkür ediyorsunuz beni mahcüp ediyorsunuz. ltfn.

Karga'nın psinoza olduğunu öğrendiğimde cok şaşırmıştım... cünkü niye şaşırmayım... ama herşeye rağmen haylan cok tatlı....

Nikimi etiketlesenize ya, görmüyorum sonra şu mesajları. Anna çok çok tatlısın (:
Psinoza iyi çocuktu ama fena bir kusuru vardı. İnsanlara fazla güveniyordu. Sırf seviyor diye onları tanıdığını zannediyordu. Eğer geri dönüp söyleyebilseydim söylerdim. 'Psinoza derdim her ihanet sevgi ile başlar.

Geri