Az uyuyan kadınlar erken yaşlanıyor

E
  • Kullanıcı Elif
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kadınlar Kulübü Arşiv
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
az_uyuyan_kadinlar_erken_yaslaniyor_1.jpg

ABD'de yapılan araştırmada yeterince uyumayan kadınların ciltlerinde daha hızlı yaşlanma emareleri görüldü.

ABD'nin Ohio eyaletinde Cleveland ÜniversiteHastaneleri Cilt Araştırmaları Merkezi tarafından yapılan araştırmada yeterince uyumayan kadınların ciltlerinde daha hızlı yaşlanma emareleri görüldü. Ayrıca, az uyuyan kadınların ciltlerinde güneş yanığı gibi tahribatların daha geç düzeldiği tespit edildi. Araştırmada, yeterli miktarda uyumayan kadınlarda cilt yaşlanması konusunda ortalama 4.4 puan ortaya çıkarken iyi uyuyan kadınlarda bu puan 2.2 olarak gerçekleşti. Bunun önemli bir fark olduğu ifade edildi.​

O zaman uykuyu iyice azaltıp hemen ölmeliyim :p

Haydaaa biri kalkıp der 8 saat uyuyan aptaldır 5 saat neyinize yetmez biri der az umumayın çabuk yaşlanırsınız. (: Şu davranış bilimcilerle nöropsikiyatristlerde iyice şaştı.

Bilimi kınıyorum. Daha doğrusu bilimsel açıklama yaptığını sananları. Erken falan yaşlanmicaz. Bende açıklıyorum o zaman ;
15-18 yaş ; 8 saat
18 -25 yaş ; 6 saat
25 -50 yaş ; 5 saat
50 - 70 yaş keyfine baksın :)

cok yasayıp neyapacaklar :P vala insanı kocatır bu kadınlar:) enazından suan beni kocatamazlarda:9

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri