Az toplaşın bişe dicem

• Kullanıcı jared
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 1588 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap adminimizde beğen butonu var eyw. Fekat; adam öyle bişe yazmış ki zehir zemberek, yiyilir yutulur gibi değil. Yanında olsa bi tane indircen suratına. Hakaret etsen banlancan. Azıcık da olsa hayıf almak için "beğenmedim" ya da eksi (-) butonu isteyelim yönetimden. Gömdüm hibineye eksiyi diyip escük su serperiz yüreklerimize [emoji12] ahhahha. Vbulletinin cevap admininde var. Sadece aktif edilecek. Yönetimin tabandan gelen ricaları iplediği pek söylenemezse de, isteyenin bi yüzü ayın mim kef. Uuuuu tekbiiiir. Yardırın. Ah ulan ekibin yarısı küskün, yarısı banlı. Kader utansın.

O ozellik olursa kaos cikar :D millet en ufak seyden bir birrine giriyor beni eksiledin diye kavga cikartirlar

Tepki ver butonu ?
Ok varim.

Beğen butonu var da sevmedim bunu butonu neden olmasin mantıklı

Linç girişimi yani :p

O ozellik olursa kaos cikar :D millet en ufak seyden bir birrine giriyor beni eksiledin diye kavga cikartirlar

Heleki benim gibi bir forumdan 7 süresiz ban, 12 uyarı alan kişi (ciddliyim) hepsi de kavga ettiğimden. Biri bana fakir diyince :asd: adam tabi sağ kalmadı :D

Insanları birbirine düşürmeyin bence siyaset konularında falan düşünemiyorum bu dediğinizi :d

Emre, abartısız yarım saattir gülüyorum. Diyaframlarıma gramplar girmeye başladı. Memleketin terör yönünden hali ortada atar atar atar. Kaçamak bi nefes oldu. Eksi butonunda verenin kim olduğu görünmüyor (admin hariç) ama; sosyo kültürel konumun cinsiyetin yaşın ne olursa olsun çok can sıkıcı bi durum oluşuyor. Adam konu açıyor: hangi iyi aile çocuğu beni eksiledi lan? Ahhahha. Tmm geri aldım eksi buton isteğimi. Konu kilit detecdet. [emoji773]

Valla konunu başlığı hoşuma gitti.. öyle dahil
oldum....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri