az islamcı ile çok islamcı arasında seçim yapamamak

Konu sahibi son olarak 1517 gün önce görüldü
türkiye vatandaşlarına mutaassıp demokrasimiz aracılığıyla sunulan bir ayrıcalık. şahsen muhafazakar bir seçmen olmak istemezdim; seçenek o kadar çok ki nasıl karar veriyorlar, anlamak güç. ayasofya da açıldığına göre kartlar yeniden dağıtılıyor. babacan, akşener ve türevlerini mi seçsek; yoksa şahsıma devam mı etsek? en iyi müslüman kazansın.

bu ülkenin geriye dönük en büyük kanayan yarası laiklik kavramını bir türlü anlayamamak zaten. demokrat parti de dahil.

Tabiki şahsım devam etmeli.

aynı bokun laciverti
bu tarzda bir türk filmi vardı ama hangisi olduğunu bulamadım

Hiç bir şey göründüğü gibi değil
İslamcı dinci kelimeleri sıkıntı
Her az islamcının içinde bir aslan yatır da sen bunu bilemezsin

Kuşkusuz buna karar verecek olan piyasa ekonomisidir. Alternatifler arasına CHP’yi de katabiliriz. Zira geçmişten gelen etiketi dışında listede adı geçen diğer partilerden uzak kalır pek bir yanı yok. Hangisi olursa olsun, öncül koşul; düzenin devamlılığı ve piyasaların rahatlaması. Örneğin 28 Şubat döneminde radikal islamcı anlayıştan ılımlı islamcı anlayışa geçişi de bu açıdan anlamlandırmak gerekir. Elbette birçok yönden daha ele alınabilir olsa da ilk koşul bu. Ekonomi.

Kominist partiye oy verin, boşverin.

Burada skiller önem arz ediyor bence. Ben karakter seçimlerimde öncelikle rolüne bakar sonra skilleri incelerim. Türkiye siyasal islamcıları arasında rol kıtlığı olduğu aşikar. Büyük çoğunluğu Reis cosplay. Karakterlerin çoğu aynı roldeyse o zaman skillere bakmak gerek ve bu konuda Reis'in "Tabut'a dirsek dayamalı miting skilli" gerçekten eşsiz ve Reis'e haksız bir güç veriyor. Buna karşılık Davutoğlu'nda "Göklerden gelen Başbakanlık skilli" ve Babacan'da "Ben bildiğiniz islamcı değilim skilli" var. Görünen o ki çok çetin bir mücadele olmayacak hatta Reis tabut skillini kullanmadan "Bunllaarrr" skili ile işi çözecek gibi duruyor. Ha ben tarafımı seçeyim, oyum Reis'ten yana.

Geri