AZ - Galatasaray ( 1 - 1 )

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Biz yendiğimize göre gs zorbalayabiliriz. Nolduuuuu gsli kalmamış yine forumda… fjklfjkd

Bodrumspor ile başa çıkamayan Galatasaray bu maçta çok zorlanır ayrıca Tottenham maçında da sakatlıklar olduğu için şanslılardı. Tottenham dün deplasmanda Manchester City'i 4-0 yendi.

Fenerbahçe-Alkmaar maçı ile dalga geçenlere dün Alkmaar iyi bir cevap vermiş oldu, başka söze gerek yok.

AZ gelin pişştt gsliler AZ dalga geçcezzzzzzzzzzz fjklfkf

Yakarsa bu dünyayı fakirler yakacak....................
6 senedir şampiyon olamasak biz çoktan yakardık, tek sezonda Burak Elmas gönderdik. Siz 6 senedir şampiyon olamayan adamı tekrar seçtiniz :d

Gerçi adam tutarlı “Ben başkan olduğum müddetçe bizi şampiyon yapmacaklar” diyor zaten.

6 senedir şampiyon olamasak biz çoktan yakardık, tek sezonda Burak Elmas gönderdik. Siz 6 senedir şampiyon olamayan adamı tekrar seçtiniz :d

Gerçi adam tutarlı “Ben başkan olduğum müddetçe bizi şampiyon yapmacaklar” diyor zaten.
Sevdik mi mezara..........
Kupa sevgisi değil bizimki...
Sevince vazgeçmiyoruz!
Sizden anlamanızı bekleyemem... kjgfhhgf

Mustafa Çulcu: Horatiu Mircea Feşnic, futbolu oynatma çabası yüksek ve koşan bir hakem. 61'de Mertens'e kontrolsüz giren Penetra'ya sarı kart göstermemesi, futbolun içinden gelen bir hakem için kabul edilemez hataydı. Uzatmalarda Smit'in kırmızı kartı ve atılan golde Osimhen'e kalkan ofsayt bayrağı ile itirazlarda Yunus'a çıkan sarı kart doğruydu.

deplasmanda alınan bir puan kötü değil ama kapanan takımlara karşı üretmekte o kadar zorlanıyoruz ki.. lig veya avrupa hiç fark etmiyor. 3 yıldır doğru düzgün beklerimiz yok. sistem değiştirip, kanat bekli düzene geçiyoruz yine problem. orta saha dinamik takımlara karşı yetersiz kalıyor. yedek kulübesinde bir tane yaratıcı, oyunun çehresini değiştirecek profil yok. kupa hayali kurmak artık gerçekçi gelmiyor. çeyrek veya yarı final başarıdır benim için.

Geri