AZ - Galatasaray ( 1 - 1 )

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
AZ Alkmaar-Galatasaray UEFA Avrupa Ligi maçı 28 Kasım Perşembe TSİ ile 20:45'te başlayacak. Mücadele TRT 1 ekranından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak.

GALATASARAY UEFA AVRUPA LİGİ PUAN DURUMU

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde geride kalan 4 haftada 10 puan topladı. PAOK, Elfsborg ve Tottenham'ı mağlup eden Sarı Kırmızılı takım, Rigas Skola ile deplasmanda 2-2 beraberlikle sahadan ayrıldı. Galatasaray, Avrupa Ligi'nde 10 puanla 3. sırada yer alıyor.

GALATASARAY AVRUPA LİGİ MAÇ TAKVİMİ

12 Aralık | Malmö - Galatasaray

21 Ocak | Galatasaray - D.Kiev

30 Ocak | Ajax - Galatasaray

Kaynak

Fenerbahçe ile dalga geçtikleri bu maçın sonucu ne olacak bakalım?

Bodrumspor ile başa çıkamayan Galatasaray bu maçta çok zorlanır ayrıca Tottenham maçında da sakatlıklar olduğu için şanslılardı. Tottenham dün deplasmanda Manchester City'i 4-0 yendi.

Galatasaray Futbol Takımı’nın UEFA Avrupa Ligi’nde AZ Alkmaar ile AFAS Stadı’nda oynayacağı maç öncesi medya programı belli oldu.

Ekibimiz, son antrenmanını 27 Kasım Çarşamba günü saat 13.00’te Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştirecek. İdmanın ilk 15 dakikası basına açık olacaktır. Teknik direktörümüz Okan Buruk ve bir futbolcumuzun katılacağı basın toplantısı TSİ 22.00’de AFAS Stadı’nda olacak.

Rakibimiz AZ Alkmaar basın toplantısını TSİ 18.30’da, ilk 15 dakikası basına açık olarak gerçekleştirilecek idmanını ise TSİ 19.00’da yine AFAS Stadı’nda yapacak.

Şans getirdik, bizden sonra maçları kazanmaya başladılar. Galatasaray'ı da yenecekler mi acaba?

Bodrumspor ile başa çıkamayan Galatasaray bu maçta çok zorlanır ayrıca Tottenham maçında da sakatlıklar olduğu için şanslılardı. Tottenham dün deplasmanda Manchester City'i 4-0 yendi.

city maçı kadrosundaki 3 oyuncu bizim maçta hiç oynamadı. geri kalan 8 kişi oynadı. ve biz o totnım'a korner bile attırmadık ;)
size göre şans olabilir sıkıntı yok, bize göre sıradan şeyler bunlar.
siz de bir gün inşallah totnım'ı filan bizim oynadığımız gibi bir oyunla yenerseniz işte o zaman belki bak o da belki sizi kale alabiliriz :d

city maçı kadrosundaki 3 oyuncu bizim maçta hiç oynamadı. geri kalan 8 kişi oynadı. ve biz o totnım'a korner bile attırmadık ;)
size göre şans olabilir sıkıntı yok, bize göre sıradan şeyler bunlar.
siz de bir gün inşallah totnım'ı filan bizim oynadığımız gibi bir oyunla yenerseniz işte o zaman belki bak o da belki sizi kale alabiliriz :d
Zaman ne gösterir bilinmez. Şubat derbisi iki takım için de büyük gün olacak, iyi olan kazansın diyelim.:)

Lefty'nin futbol bilgisi ile benim magazin bilgim ölümüne kapışır.
Fanatik taraftar psikolojisi ile kimse benim futbol bilgimi ölçemez ayrıca konu benim futbol bilgim değil. Konuları şahsileştirmeden takımlar üzerinden yorum yazıyorum, lütfen sizler de öyle yapın ve sadece futbol konuşalım.

Forumda en doğru maç sonucu tahmini yapan da benim, en azından fanatizmden uzak görüş yazabiliyorum.

az alkmaar maçı bizim için çok daha büyük bir gün biliyor musun :d
siz ve diğer anadolu takımları artık bizim için sıradan takımlarsınız.
bizim hayallarimiz dünyadan büyük :D

Fanatik taraftar psikolojisi ile kimse benim futbol bilgimi ölçemez ayrıca konu benim futbol bilgim değil. Konuları şahsileştirmeden takımlar üzerinden yorum yazıyorum, lütfen sizler de öyle yapın ve sadece futbol konuşalım.

Forumda en doğru maç sonucu tahmini yapan da benim, en azından fanatizmden uzak görüş yazabiliyorum.
hahahahaha ya leftycim allah da seni güldürsün
fanatizmden uzak hahahaha

Hayallerimizin gerçeğe dönüşeceği günü bekleyelim o zaman, nedir bu acele?:)Sezon bitsin, tekrar konuşuruz, bu başlıkta yazılanları not alabilirsiniz.:)

ya lefty en son bekle kılıçdar başkan olacak şuraya buraya not alalım diyordun hep biyerlere not alıyorsun ama bir türlü zamanı gelmiyor xd
fenerden bişey olmaz vazgeç bu sevdadan

UEFA Avrupa Ligi'nin 5. haftası maçları 28 Kasım Perşembe günü oynanacak. Galatasaray saat 20:45'te Hollanda temsilcisi AZ Alkmaar ile karşı karşıya gelecek.

UEFA'nın resmi sitesinden maçın hakemi açıklandı. Avrupa Ligi'nde yoluna yenilgisiz devam eden Galatasaray'ın AZ Alkmaar maçını Romanyalı Horațiu Feșnic yönetecek. Horațiu Feșnic'in yardımcılıklarını ise Valentin Avram ve Alexandru Cerei yapacak. Maçın 4. hakemi ise Szabolcs Kovacs.

Maçın VAR hakemi Cătălin Popa, AVAR hakemi ise Sebastian Colţescu olacak.

Kaynak

“AZ ALKMAAR BASKIYA ALIŞKIN DEĞİL. GALATASARAY’IN YOĞUN PRESİNDE SAVUNMA HATA YAPABİLİR”

AZ Alkmaar’ı yakından takip eden Hollandalı gazeteci BrianWijker ile Galatasaray maçını konuştuk. Takımın son durumu, taktik anlayışı ve zaaflarının cevabı:

Teknik Direktör Maarten Martens, topa sahip olmayı isteyen bir anlayışa sahip. Hızlı kanatlarla sonuca gidebiliyor. 90 dakika geriye yaslanmaz. Galatasaray yoğun pres uygularsa savunma hataya yatkın. Hollanda Ligi’nde onlara karşı baskılı oynayan takım yok. Baskıya alışkın değiller.

Bu sezon tam bir hayal kırıklığı... Pavlidis’in 18 milyon Euro’ya Benfica’ya gitmesi çok etkiledi. Son iki ayda çok sakatlık oldu. Clasie, van Bommel ve Sadiq gibi önemli oyuncular yoktu. Clasie ve Bommel geçen pazar döndü. Kalede çok hata yapan Owusu Oduro (20) sakatlığı sebebiyle Galatasaray karşısında olmayacak.

AZ'nin lig aşamasında turlama hedefi var. Bunu başarabilmeleri için iki galibiyete daha ihtiyaçları var. Fenerbahçe’ye karşı kazanmak beni şaşırttı. Galatasaray, Fenerbahçe’den kadro anlamında daha iyi. Açıkçası bu maçın da favorisi. Puan almak için en iyi günümüzde olmalıyız.

kazanmamızı diliyorum ama her türlü skora açık bir maç. keyifli geçer umarım.

Geri