Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu ben oluyorum. Yarım yamalak yabancı dilimle her ortama girer çıkarım, herkese her konuda mail atarım. Lakin sesli görüşmeyi sevmem. O zaman o kadar da iyi bilmediğim anlaşılır. kjdkjgf Mesela Tuğçe ana dili gibi biliyor ama sıfır afra tafra. Bilenle bilmeyenin farkı işte. Çok bilen göze sokmuyor da. Hi Tuğçe what's up babe, keep in touch<3
Aklima Barilla reklami geldi.
Iki böyle seksi aşçı,birinin asil mesleği teniscilik,diğeri gerçek aşçı, makarna haşlıyor.
Fonda sirtaki müziği çalıyor.
Ikisi italyanca ingilizce karişık makarnanın perfekt oluşu üzerine hasbihal ediyorlar.
Çünki makarna haşlamak bir profesyonellik gerektirir.Yada izleyene onu anlatmak istemiş yapimci.
Ben çok beğendim.
Lisaniniz ne olursa oksun damak tadiniz eşit olsun.