Az bildiği yabancı dille hava atanlar

Konu sahibi son olarak 3069 gün önce görüldü
İngilizi almanı fransızı Türkiye ye geldiği vakit sizin dilinizin çekimlerine , yapısına dikkat ediyor mu ?

Ben var gitmek sultan ahmet?
Sen biliyor nasıl gidecek ben ?

Sadece selamlaşmayı bilip sosyal medyalarda "bildiğiniz yabancı diller"e oluk oluk liste yaparlar kısmiyetle.

Arkadasimla bu konuda çok iyiyiz. Hele bir de yabancı dizi izleyince telaffuzu yapacagiz diye şekilden şekile giriyoruz ama i ih olmuyor.

The can go to me but the , more are the
I run ice them.

sdfgjk

Az buçuk bilip de hava atanı da kırmıyorum hevesi kırılmasın geliştirebilir kendini :)

Tatlım iki dil biliyorum hiç öpmiim

İnsanlar konuşa konuşa geliştirir kendini, hava atmaya devam.

Çok bildiğim de var atmıyorum.
Hangi kategorideyim
adasajkl
Bkz. Bildiği bir konuda konuşan insanların,bilmeyen kişilere batması durumu da olabilir.

Az buçuk çerkesçem var uyar mı hava atabilirmiyim dhsjak

Bu ben oluyorum. Yarım yamalak yabancı dilimle her ortama girer çıkarım, herkese her konuda mail atarım. Lakin sesli görüşmeyi sevmem. O zaman o kadar da iyi bilmediğim anlaşılır. kjdkjgf Mesela Tuğçe ana dili gibi biliyor ama sıfır afra tafra. Bilenle bilmeyenin farkı işte. Çok bilen göze sokmuyor da. Hi Tuğçe what's up babe, keep in touch<3

Aklima Barilla reklami geldi.
Iki böyle seksi aşçı,birinin asil mesleği teniscilik,diğeri gerçek aşçı, makarna haşlıyor.
Fonda sirtaki müziği çalıyor.
Ikisi italyanca ingilizce karişık makarnanın perfekt oluşu üzerine hasbihal ediyorlar.
Çünki makarna haşlamak bir profesyonellik gerektirir.Yada izleyene onu anlatmak istemiş yapimci.
Ben çok beğendim.
Lisaniniz ne olursa oksun damak tadiniz eşit olsun.

Aha reklam..

[YOUTUBE]/W7rOLRlqhuM[/YOUTUBE]

Geri