az bi bakın bankacılar

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
arkadaşlar banka hesap kartımı kaybettim kayıp çalıntı bildiriminde bulundum sormak istediğim bir şey var.

bu hesabıma burslarım geliyor eft olarak, kartımın kapatılması ve bana geri gelmesi sürecinde eft gibi işlemlere engel olur mu bu durum.

bankayı aramak istemiyorum, anamın kızlık soyadını vere vere bi hal oldum.

şimdiden tşk.

Tam bir bilgim yok ama iptal ettirmediğin sürece eft yapabilirsin zannımca

hesap hareketlerin devam eder, bankacı değilim ama bunu bilmek için bankacı olmam da gerekmiyor tşk

Kart iptal olmadikca her turlu islemii hesap numaranla internet ustunden halledebilirsin.

evet telefonla çekebilirsin para.

kimlikle çekebilirsin hangi banka?

Tabi ki hesap kapatilmadikca numara ile her islemi yapabilirsin. O karta da para gelebilir islem yapabilirsin.
Bu gibi durumlar da en iyisi internet bankaciligi. Yuksel hakli mobil uygulamayi indir cebine

olm başka biri de işlemler durur diyo. :((((( sınav var endiseden çalisamiyom yüreğime su serpin pls.

Hesap iptal olmadikca kapanmadikca islem yapilir. Benim gecen hesabim bloke oldu inernetten para yatirdim dusun. Bankaya gidip kimlikle bile cekersin parayi.

hesap ayrı hesap kartı ayrı :S

oyhş ferahladım tsk hepinize.
kesin alişveristen sonra fişlerle birlikte çöpe attım kartı anasını satim, kim beddua etti yav. xd

Annemin benim için çok kullandığı bir sözü var. İyi ki kendini unutmuyorsun bir yerlerde der :p

Geri