AZ Alkmaar-Galatasaray ( 4 - 1 )

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
İlk iki gol gereksiz ve basit faullerden geldi. Gereksiz sarılsrda kırmızı getirdi ve sonunu belirledin. Acemi ve beceriksizler kadrosu tümüyle.
kaleci dahil bir kaç mevkinin yenilenmesi gerekiyor artık. takım gol attığı kadar rahat gol yiyebilen bir kimliğe büründü.
gerisi dediğin gibi.

Gjr4vBeXsAAZV9T.jpeg

Bir kaç ay evvel Az yenildiğimiz de makara furyası daha çocuklara yenılıyorlar vs vs..
O genç çocuklar cinconluları tarihi hezimetlerinden birini yaşatıyor her balon patlamaya mahkum arkadaşlar..
sade soda iyi gider , bekleyin geliyoruz rams parka..

Galatasaray bu sene ilk elemelerden başlayarak günümüze kadar Avrupa'da hiç bir varlık gösteremedi. Kötü olan sorumluların bundan ders çıkartmamaları ve hala kendin pişir kendin ye misali iyi oyun çıkarttıklarını söylemeleri.

Galatasaray Futbol A Takımı Teknik Direktörü Okan Buruk, UEFA Avrupa Ligi’nde oynadığımız AZ Alkmaar maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Hocamızın değerlendirmeleri şu şekilde:

“Maçtan önce de söyledim. Eksik geldik. Önemli eksiklerimiz vardı. Kulübeden 11 yaparken zorlandık ama ne olursa olsun bu kadar kötü oynamaya hakkımız yok. Onun altını çizmem gerekiyor. 11’e 11 oyunda da iyi değildik. Bu oyunu ve mağlubiyeti 10 kişi kalmamız üzerinden yorumlamamak lazım. Her şeyi kötü yaptık. Savunma yapamadık, top bizdeyken oynayamadık. Pas veremedik. Ayağımızda tutamadık, arkadaşımıza veremedik. Bu kadar her şeyin kötü olduğu bir günde ikinci yarı 2-1 ile girdik. İkinci yarıda biraz bir şeyleri düzeltiriz dedik.”

“Dörtlü savunmaya döndük. Abdülkerim ve Kaan’ın sarı kartlı olmasından korkuyordum. Onların bire birlerde yaptıkları hamlelerin riskli olmasından korkuyordum. İlk yarının sonuna doğru Kaan’ı merkeze almıştım. Daha riskli olacağını düşünerek daha alışık olduğu sağ beke çektim. İk, sarı kartlıyı yan yana oynatmamak için. Maalesef kırmızı kart oldu. 10 kişi kaldıktan sonra yine savunmayı iyi şekilde yapamadık. Bizim için çok kötü, acı bir gün. Üzüleceğimiz bir gün.”

“ÜMİDİMİZİ KESMEYECEĞİZ”

“İkinci maçı kendi sahamızda oynayacağız. Oradan da ümidimizi kesmedik. Onun da altını çizeyim. Futbolda her şey var. Bu tür dönüşler çok fazla oldu. Buna inanacağız. O maça daha iyi şekilde hazırlanacağız. Üzdüğümüz insanların gönlünü almak için çalışacağız.”

“Dört gün sonra Rize deplasmanı var. Oraya konsantre olacağız. Yeni transferlerimiz, bu maçta oynamayan cezalı oyuncularımız, yetiştirebilirsek sakatlarımız… Rize maçı için daha yeni bir kadroyla kazanıp, kendi avantajımızı devam ettirmek ve moral kazanmak isteyeceğiz.”

“Ümidimizi kesmeyeceğiz. Kendi sahamızda en iyisini yapmaya çalışacağız. Bugün nasıl kendi sahamızda kaybettiysek bizim kalitemizdeki takımın daha iyisini yapacak. Elimizden geleni yapacağız. İkinci maçı aynı ciddiyet ve konsantrasyonla çevirmek için oynayacağız.”

Kaynak

Galatasaray iki sezondur çok kötü futbol oynadığı halde allayıp pullama ya da birkaç oyuncu üzerinden puan toplama çabası da artık sonuç vermiyor. Lig maçlarında bile iyi değilken, Avrupa'da başarı beklemek hayal olurdu. İkinci maçın da farklı olacağını sanmam ancak yine de çaba sarf etmek zorundalar.

bu konunun üstüne fener'in alkmaar'a yenildiği maçın konusunu okuyunca hem güldüm hem acıdım bunlara ya. liseli çocuklara yenildiniz diyen mi dersin, türk hakemler olmayınca fener diyen mi dersin, nesyri çöp diyen mi dersin jkdfj. 10 sayfa bomboş gs'li zırvası dolu konu. hatta gaza gelip fener'i geçmişiz diye sevinen jimnastikçiler bile olmuş jkdfg. halbuki görünen köy kılavuz istemiyor. prag'lardan az'lerden, young boys'lardan 4'er tane yiyen bir takım var ortada.

benim gördüğüm kadarıyla sorun sistemin kendisinde. isimlere gereksiz yükleniliyor. galatasaray bu oyunla avrupa'da maç başına ortalama 3 gol falan yiyor. şu maçta olanları tamamen eksiklere bağlamak yanlış olur. bu takım bu sistemi oynadıktan sonra defansa istersen rüdiger'i koy. stoperler sürekli önde ya da bire bir yakalanıyor, takımda pozisyon almayı, kademe yapmayı bilen bek yok. davidson bile söylemişti takım halinde savunma yapabilmemiz lazım diye. bu oyun anca hakemin sana tolerans gösterdiği, sert oynamana izin verdiği, ne yapsan kart görmediğin ve sen çok kolay faul kazanırken rakibinin sindirildiği ligimizde iş yapıyor. itiraz eden olur, fener'e de yapılıyor diyen olur ama galatasaray'ın oyununu ayakta tutan şey bu. avrupa'da izledikçe bu kabak gibi görünüyor.

Nooldu. Çoluk çocuk sizi evirdi çevirdi yendi diyodunuz biz yenilince. Şimdi bakıyorum "ama bunlar güçlü takım, bak gör alkmar final oynar" demeye başlamışsiniz :)

images

Fenerbahçe yenilmiş olsaydı 50 sayfa yorum gelirdi ancak yenilen Galatasaray olunca sesleri çıkmıyor.:) BKZ: @HosgeldinHarunAbi
Siz Fenerliler de pusuda bekliyorsunuz yenilelim de günlerce gelip yazın diye. Anlıyorum ama sizi senede 1-2 kez yaşandığı için bu durum, heyecan yaratıyor :d

Geri